ELECCIONS MUNICIPALS 2015

La CUP es presenta per primer cop a l'Arboç amb Carmina Malagarriga com a candidata

Un dels punts forts dins d’aquests eixos són l’oposició al Centre Intermodal Logis Penedès

Redacció L'Arboç 14-04-2015 22:45 Lectures 4838
CUP. La CUP es presenta per primer cop a l'Arboç amb Carmina Malagarriga com a candidata

CUP. La CUP es presenta per primer cop a l'Arboç amb Carmina Malagarriga com a candidata

L’Arboç se suma també a l’esclat de candidatures de la unitat popular al Penedès. Diumenge passat a la plaça de la Vila i davant les portes del consistori, es va presentar la candidatura CUP – l’Arboç Participa.  I ho fa amb el lema “Un poble en moviment”. Enmig de la lògica expectació, ja que aquesta és la primera vegada que sorgeix aquesta candidatura, després d’una introducció es va passar a exposar les línies del programa sobre el qual s’ha treballat amb la participació de les persones que han assistit els últims mesos a les assemblees obertes.

Els candidats van exposar breument els deu eixos sobre els quals han elaborat les seves propostes amb l’ajuda de la ciutadania:  “Transparència i participació ciutadana”, “Auditoria del deute i pressupostos participatius”, “Economia sostenible i de proximitat”, “Polítiques de benestar social”, “Un nou model de territori”, “Compromís energètic”, “Equipaments infrautiltzats”, “La cultura, l’educació i l’esport com a eines de creixement comú”, “Respecte al món animal” i “El municipi com a eina de construcció de l’alliberament nacional”.

Després es van donar a conèixer els noms de les persones que integren la llista: Carmina Malagarriga, Xavier Berber, Alícia Escuer, Julián Fernández, Guillem Cabanach, Maria Mestre, José M. Holgado, Ernest Montserrat, Maria Jané, Miquel Garcia, Mercè Farré, Maria Plana, Mercè Mestre, José Miguel Resina, Jaume Auví i  Immaculada Montserrat.

A la presentació es va insistir en portar a terme una actuació transparent, tant en les decisions com en els comptes de l’Ajuntament, i també la profunda  convicció que cal incidir en els aspectes mediambientals i d’equilibri territorial.

Alguns dels punts forts dins d’aquests eixos són l’oposició al Centre Intermodal Logis Penedès, l’elaboració d’una auditoria del deute,  la municipalització dels serveis públics, l’ajuda digna als més afectatats per la crisi, i tot, des d’una radicalitat democràtica i d’esquerres.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No