ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Regull presenta un extens programa electoral "per continuar treballant per Vilafranca"

'Vilafranca ha reduït el deute més de 5 milions d’euros, té la mitjana de l’IBI més baix de les capitals de la província'

Redacció Vilafranca del Penedès 05-05-2015 10:09 Lectures 1379
CiU. Presentació del programa electoral de CiU i obra de govern a Vilafranca

CiU. Presentació del programa electoral de CiU i obra de govern a Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca i candidat de CiU, Pere Regull, ha presentat aquest dilluns a l’auditori del Vinseum la llista i el programa electoral amb el qual es presentaran a les pròximes eleccions municipals. Davant d’un auditori que s’ha quedat petit, Pere Regull ha començat explicant l’obra de govern que han estat fent aquests últims quatre anys i, tot seguit, ha anat desgranant les propostes del programa electoral pels pròxims anys.

Feina feta

Regull, a través d’un audiovisual, ha explicat la tasca que s’ha fet aquests últims 4 anys en el camp social, econòmic, comarcal, educatiu, turístic i de gestió. Vilafranca, ha destacat Regull, està al top ten de les capitals de comarca de Catalunya: "La Vila ha reduït el deute més de 5 milions d’euros, té la mitjana de l’IBI més baix de les capitals de la província, 1226 persones han rebut ajuts econòmics per l’escolarització, 727 persones gaudeixen d’un servei gratuït de teleassistència i s’ha obert un Rebost Solidari, per posar alguns exemples”. Aquests 4 anys, pel cap de llista convergent, s’ha fet molta feina i ha posat com a exemple l’oficina de turisme KM0, la reobertura dels Casals de la Gent Gran, l’obertura de la nova sala d’estudi o la renovació de més de 1050m de carrers.

A més, segons Regull, en aquests últims anys s’ha situat Vilafranca al mapa. A través de l’ampli suport que s’ha donat des de l’ajuntament a Fires, Festes i Festival o gràcies a la Capital de la Cultura Catalana 2015.

Llista preparada

Regull també ha aprofitat l’acte per presentar els membres de la candidatura de manera individual. Destaca l’alta formació dels components de la candidatura que vol ser una mescla d’experiència i renovació. Tots els membres de la candidatura ocupen o han ocupat càrrecs de responsabilitat com a membres de les diverses juntes directives d’associacions i d’entitats de la vila.

Regull ha destacat que, la llista que encapçala és “un equip competent, preparat, amb un projecte clar i amb molt d’entusiasme per governar Vilafranca els pròxims quatre anys”.

Un projecte per Vilafranca

Finalment, Regull ha presentat detalladament el programa electoral pels 4 anys vinents. I ho ha fet en 7 blocs: Una Vila per a totes les persones, Un Ajuntament transparent, Una Vila atractiva per a la inversió, Una Vila amb turisme de qualitat, Una Vila cívica, Una Vila per viure i Una Vila capital de comarca.

De cada bloc ha anat desgranant les diverses propostes i ha anunciat que les anirà explicant amb més detall cada iniciativa —el programa té més de 100 propostes- al llarg de la campanya.

Presentació del programa electoral de CiU i obra de govern a Vilafranca Presentació del programa electoral de CiU i obra de govern a Vilafranca

Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No