ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Vilafranca en Comú anuncia una campanya electoral centrada en els barris

Aquest cap de setmana se celebraran assemblees populars al Poble Nou i a l’Espirall, les tardes de divendres i dissabte

Redacció Vilafranca del Penedès 05-05-2015 10:29 Lectures 1226
EIX. Vilafranca en Comú anuncia una campanya electoral centrada en els barris

EIX. Vilafranca en Comú anuncia una campanya electoral centrada en els barris

El moviment de confluència municipal Vilafranca en Comú prepara la campanya electoral amb diversos actes, amb la voluntat de tenir molta presència als barris per explicar el projecte “En Comú” als veïns i veïnes. Aquest cap de setmana se celebraran assemblees populars al Poble Nou i a l’Espirall, les tardes de divendres i dissabte, respectivament.

Al Poble Nou la candidatura s’instal·larà al Tívoli, i a l’Espirall, a la plaça del Dr. Bonet. En tots dos casos, l’assemblea és oberta a la participació de tothom i s’oferirà pa amb xocolata per berenar. Diumenge al matí Vilafranca en Comú serà a la rambla de la Girada, on s’explicaran els principals punts del programa i respondran preguntes a tothom qui ho desitgi. També s’hi organitzaran tallers infantils i al migdia tindrà lloc un vermut popular i un dinar de carmanyoles, al qual s’hi pot apuntar tothom. El cap de setmana de les Fires de Maig, Vilafranca en Comú serà a Sant Julià.

Acte amb els partits confluents

D’altra banda, dilluns que ve, 11 de maig, se celebrarà un dels principals actes de la campanya, en el qual participaran membres de les estructures nacionals dels partits que conflueixen a Vilafranca en Comú i el candidat Ramon Arnabat. L’acte tindrà format de taula rodona i tractarà sobre els moviments de confluència que estan sorgint actualment en el panorama polític. Serà a la plaça de la Verema, al barri de les Clotes, a partir de les 19 h.

L’acte central de campanya de Vilafranca en Comú tindrà lloc el dilluns 18 de maig, a les 20 h, a l’Escorxador. Hi prendran part diversos membres de la candidatura encapçalats per Ramon Arnabat, amb l’objectiu d’explicar el compromís de Vilafranca en Comú de treballar per la vila, indiferentment dels resultats que s’obtinguin el 24 de maig.

Així mateix, continua el cicle de xerrades “Això canviarà!”, que el dimarts 5 de maig tracta sobre la precarietat laboral, amb la coordinadora nacional d’Acció Jove, Aina Vidal. El cicle es tancarà el dimarts 12 de maig, per tractar sobre la igualtat de gènere. Les membres de l’AFEC Amor del Álamo i Rosa M. Fernández parlaran de polítiques cap a la igualtat d’oportunitats. Totes dues xerrades seran a l’Escorxador a les 20 h.

A més a més, Vilafranca en Comú mantindrà la presència al mercat de Vilafranca els dissabtes 9 i 16 de maig, tal com ja s’ha estat fent les darreres setmanes, amb una carpa a la rambla de Sant Francesc, al costat del monument a Milà i Fontanals.


Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No