ELECCIONS MUNICIPALS 2015

CiU anuncia un bus Exprés.cat que connectarà directament Ribes i les Roquetes amb Barcelona

Lluís Giralt va presentar ahir el seu programa acompanyat de Ricard Font, secretari d'infraestructures del Govern

Redacció Sant Pere de Ribes 15-05-2015 12:49 Lectures 1908
CiU-ViA. Lluís Giralt i Ricard Font

CiU-ViA. Lluís Giralt i Ricard Font

Lluís Giralt va presentar el passat dimecres un programa electoral pensat per governar. Ho va fer al costat de Ricard Font, membre de CiU i Secretari d'Infraestructures del Govern. Ambdós van explicar que un autobús de la línia Exprés.cat unirà directament els dos principals nuclis del municipi amb Barcelona i que un sistema de transport públic a demanda donarà cobertura a les urbanitzacions i nuclis aïllats. Les dues mesures arribaran abans d'acabar l'any, segons ha avançat CiU.

Del programa, Lluís Giralt va destacar que es basa, principalment, en l'atenció a les situacions de necessitat social, la promoció econòmica, l’aprofundiment en la participació de persones i  entitats, i la millora de els equipaments i la via pública.

Giralt va explicar com s’havia elaborat el programa electoral, en base a les aportacions ciutadanes mitjançant els canals que CiU-ViA ha posat a disposició per fer propostes, i sobretot en base a l’experiència i coneixement dels 20 mesos al govern del municipi, que segons ha explicat els ha permès dissenyar un programa de govern realista i sorgit de la voluntat de continuar canviant les coses al municipi per anar a  millor.

Quant a les millores en el transport, Font va recordar que seran una realitat a la tardor alhora que va valorar i celebrar la capacitat de diàleg de Lluís Giralt i la insistència amb què s'ha adreçat a la Generalitat per demanar millores en el transport. Font va aprofitar per descartar línies regulars entre urbanitzacions perquè anirien buides i acabarien sent insostenibles i va anunciar el sistema sota demanda, amb serveis semblants al taxi, però preus propis d'autobús.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres