Investidura

La socialista Marta Verdejo, nova alcaldessa d'Olivella amb el suport de CiU i ERC

'Volem aportar un canvi en la política local, un nou govern i un ajuntament proper que fomenti la participació ciutadana i la informació'

Redacció Olivella 13-06-2015 19:00 Lectures 3507
CiU Olivella. Ple d'investidura a Olivella

CiU Olivella. Ple d'investidura a Olivella

La socialista Marta Verdejo ha estat escollida avui alcaldessa d'Olivella gràcies al pacte de govern amb CiU i ERC. Les tres formacions van fer públic ahir un acord de governabilitat que dóna l'alcaldia al PSC com a força més votada. Marta Verdejo (PSC), Jaume Carol (CiU) i Mario Baldú (ERC) van signar el pacte per al mandat 2015-2019 amb la voluntat de "treballar en comú prioritzant les politiques socials i la promoció econòmica, el desenvolupament sostenible del municipi i la gestió eficient dels recursos municipals".

Les assemblees dels tres partits van ratificar i donar suport a l’acord en el que s’han consensuat els eixos programàtics i el cartipàs municipal. L’acord contempla a més el compromís de presentar de Pla de Mandat al llarg dels quatre primers mesos a partir de l’aprovació del cartipàs municipal.

Marta Verdejo serà alcaldessa durant els propers quatre anys formant govern amb CiU i ERC. Verdejo diu que el nou equip de govern “vol aportar un canvi en la política local, un nou govern i un ajuntament proper que fomenti la participació ciutadana i la informació, un govern que aposta per politiques socials de progrés, per l’activació social i econòmica d’Olivella , que treballarà per definir el projecte i el model de la Olivella del futur”.

Segons Carol, “és un pacte que reflexa la voluntat de canvi de molts ciutadans i ciutadanes d’Olivella, no ha estat difícil arribar a acords perquè des del primer moment els tres grups teníem molt clar que la prioritat era treballar per Olivella i per un canvi de rumb en la política local”.

Per la seva banda el líder de ERC manifestava que “el seu grup s’ha incorporat al pacte perquè les línies programàtiques que eren compartides pels tres grups han estat ràpidament consensuades i en aquests moments Olivella requereix un nou govern estable, noves idees i projectes i un nou equip de persones per tirar-les endavant".

Verdejo per la seva part destacat que “la generositat i les ganes de sumar han estat la tònica general en totes les reunions mantingudes en les que la voluntat de les tres parts ha estat que les converses arribessin a bon port posant per davant Olivella i els ciutadans del municipi”.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No