Tensió electoral

El PSC demana la dimissió del primer tinent d’alcalde de Cubelles, Joaquim Macià (ERC)

L'acusen 'd’haver distribuït propaganda electoral partidista durant la jornada institucional de l’11 de setembre en un acte manifestament contrari a la normativa'

Redacció Cubelles 15-09-2015 12:00 Lectures 2280

L’agrupació local del PSC sol.licitarà formalment la dimissió del primer tinent d’alcalde d’ERC a l’Ajuntament de Cubelles, Joaquim Macià, com a responsable d’haver distribuït propaganda electoral partidista durant la jornada institucional de l’11 de setembre en un acte manifestament contrari a la normativa.

El PSC considera inadequada l’acció del regidor d’ERC ja que ha provocat una polèmica i una tensió mai viscuda a Cubelles i que va causar que diversos partits i entitats cubellenques declinessin participar a la jornada institucional de la Diada Nacional de Catalunya.

El PSC de Cubelles sol.licitarà explicacions a l’Alcaldia per la forma com el Govern ha conduit aquest tema en els primers mesos de la legislatura. Pel PSC és preocupant i intolerable que el Govern d’UC-Reagrupament-ERC-ICV hagi provocat tensió per l’exhibició i retirada de banderes al balcó de l’Ajuntament, el repartiment de propaganda electoral a l’acte de l’11 de setembre i el pronunciament de la Junta Electoral impedint la moció sobre l’AMI que es pretenia votar al Ple d’aquest dimarts dia 16 de setembre amb el suport de grups del Govern.

Al mateix temps, el PSC sol.licitarà a l’Alcaldia la correcció del comunicat del Govern de Cubelles en el qual es vincula el PSC amb l’atemptat contra la seu local del Partit Popular en el qual s’esmenta les anteriors alcaldesses Lluïsa Romero (PSC) i Mònica Miquel (ICV).

Aquest comportament partidista del Govern de l’Ajuntament de Cubelles ha provocat la reacció de diverses entitats cubellenques que s’han sentit menystingudes i han denunciat també l’apropiació i la manipulació dels actes i la comunicació emesa pel Govern municipal.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No