Homenatge local

Olèrdola manté ben viu el record de Rossend Montané en els 25 anys de la seva mort

L’alcalde, Lucas Ramírez, destaca que Montané és un referent 'd’estima i de treball pel municipi'

Redacció Olèrdola 26-10-2016 16:19 Lectures 2316
Rossend Montané. EIX

Rossend Montané. EIX

El proper dilluns 31 d’octubre farà 25 anys de la mort de Rossend Montané. En una declaració institucional, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha assenyalat que el record de Montané segueix ben viu entre els olerdolencs “perquè la seva petjada és inesborrable”. Ramírez ha manifestat que Montané és un referent de compromís i de servei als altres, esdevenint un clar exemple “d’estima i de treball pel municipi”.

L’alcalde d’Olèrdola assenyala en la declaració que Montané personifica valors com la generositat, la responsabilitat i l’altruisme, així com “l’impuls i la realització de projectes pel benestar de la gent, el diàleg i la proximitat” .

L’alcalde d’Olèrdola anunciava que en el proper ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola, que es preveu celebrar el dimarts 8 de novembre, s’aprovarà una moció en record i homenatge a Rossend Montané en motiu del 25è aniversari de la seva mort.

Rossend Montané va morir el 31 d’octubre de 1991 com a conseqüència de les ferides patides quan participava en l’extinció d’un incendi. Montané va ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola durant 8 anys i va ser escollit alcalde després de guanyar les eleccions municipals del maig d’aquell mateix 1991.

Aquest divendres, 28 d’octubre, l’escola de Sant Pere Molanta farà un acte de cloenda del projecte Rossend Montané que va treballar durant tot el curs passat, commemorant el 25è aniversari de la mort de qui fou alcalde d’Olèrdola i dóna nom a l’escola. Per la tarda hi haurà una actuació per part dels alumnes de sisè i per finalitzar s’oferirà un  berenar obert a tothom. L’endemà dissabte, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Miquel tindrà lloc un missa en record a Montané. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No