Pressupostos 2017

El govern de Vilafranca farà una audiència pública sobre el pressupost municipal del 2017

Serà el proper dilluns 14 de novembre, a les 19h, al Saló de Sessions de la Casa de la Vila

Redacció Vilafranca del Penedès 09-11-2016 7:44 Lectures 536

El proper dilluns 14 de novembre, a les 19h, se celebrarà al Saló de Sessions de la Casa de la Vila una audiència pública d'exposició del projecte de pressupost municipal per a l'any 2017.

Aquesta audiència pública, que anirà a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Serveis Urbans, Francisco Romero, es farà prèviament al debat del pressupost per part del ple municipal que està previst que tingui lloc el proper dimarts 22 de novembre.

Les audiències públiques són un instrument d'informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l'objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l'Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d'audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No