Primàries al PSC

Juan Luís Ruiz, reelegit primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC

El regidor vilanoví s'ha imposat a l'alcalde de Gelida, Lluís Valls, per 201 vots contra 184

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-01-2017 19:47 Lectures 3323
Juan Luís Ruiz, reelegit primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC. PSC

Juan Luís Ruiz, reelegit primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC. PSC

Els i les militants socialistes del Garraf i l’Alt Penedès han escollit aquest dissabte, per primera vegada a través d’un procés de primàries, la persona que encapçalarà la Federació Alt Penedès Garraf del PSC els propers anys.

Un cop tancades totes les meses electorals, Juan Luis Ruiz ha estat escollit com a Primer secretari de la Federació amb un total de 201 vots, enfront dels 184 que ha obtingut la candidatura de Lluis Valls i 4 vots en blanc.

Un cop escollit, Ruiz serà proclamat en el seu càrrec el proper 4 de febrer en el Congrés de Federació a Sant Martí Sarroca. El Congrés de Federació servirà també per votar la proposta de Comissió Executiva i per debatre i traçar el full de ruta dels i les socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf per als propers anys. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No