Converses amb l’alcaldessa

El retorn de les urgències al CAP de Ribes i l'incivisme centren la trobada de l'alcaldessa amb la ciutadania

La trobada va comptar també amb la presència del regidor de Cultura, Esports i Comerç local de Ribes i de les Urbanitzacions, Josep Moya, i el regidor d’Emprenedoria, Promoció econòmica i Turisme, Antonio Martín

Redacció Sant Pere de Ribes 15-02-2017 11:14 Lectures 1993
Trobada amb l’alcaldessa el passat dissabte a la plaça dels Països Catalans de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Trobada amb l’alcaldessa el passat dissabte a la plaça dels Països Catalans de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Dissabte passat es va celebrar la primera reunió de l’any del cicle de trobades “A prop teu. Converses amb l’alcaldessa”. Seguint amb la voluntat de reunir-se periòdicament amb veïns i veïnes del municipi, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, va convocar la ciutadania a la plaça dels Països Catalans de Ribes.

Fins allà s’hi van acostar prop de 25 persones que van poder plantejar aquells temes que els preocupen i conversar amb l’alcaldessa i el seu equip de govern sobre diverses qüestions. Es va parlar sobre el retorn de les urgències al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Ribes; algun cas de plaga i actes incívics com les pintades i les caques de gossos.

El membres de l’equip de govern presents van prendre nota dels comentaris i suggeriments dels veïns i veïnes per donar-los una resposta i per mirar d’incorporar les seves propostes, sempre que sigui possible, a l’acció diària que es duu a terme des de l’Ajuntament. A aquesta trobada van acompanyar a l’alcaldessa el regidor de Cultura, Esports i Comerç local de Ribes i de les Urbanitzacions, Josep Moya, i el regidor d’Emprenedoria, Promoció econòmica i Turisme, Antonio Martín.

“A prop teu: Converses amb l’alcadessa” és un cicle de trobades amb els veïns i veïnes de Ribes, Les Roquetes i les urbanitzacions que formen part del municipi, que té com a objectiu establir una relació més directe entre l’alcaldia i la ciutadania i, a la vegada, fer més transparent i participativa la gestió del govern local.  

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Primàries PSOE

Ebullició del socialisme: transició o implosió

Sixte Moral

Ara Sánchez hauria de concretar, què és un estat plurinacional, té alguna proposta que vagi més enllà de l'ambigu document de Granada? Vol afrontar amb seriositat el repte del secessionisme i aportar una proposta que pugui convèncer?

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No