Canvis al consistori

El regidor d'ERC Joaquim Macià plega de l'Ajuntament de Cubelles

La marxa de Macià podria propiciar l'entrada al govern municipal del grup de CiU

Redacció Cubelles 13-03-2017 9:40 Lectures 4210

El regidor d'ERC a Cubelles, Joaquim Macià, ha presentat la seva dimissió i renunciarà en els proper dies als seus càrrecs dins del govern municipal. Macià és el responsable de les àrees de Participació, Recursos Humans, Seguretat Ciutadana i Benestar Social de l'Ajuntament de Cubelles. Segons ha pogut saber EIX DIARI, Macià ha presentat la seva renúncia a l'acta de regidor per motius personals. En el seu lloc, era previst que entrés a formar part del consistori per ERC Xavier Toscano, però també ha renunciat a ser regidor i l'acta l'assumiria, segons la candidatura, Anna Morcillo.

L'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha informat aquest dilluns a tots els regidors del consistori de la marxa de Macià del govern local. Les competències en les regidories de Governació, Benestar Social, Recursos Humans i Participació Ciutadana passen a recaure en l'alcaldessa fins que es redistribueixin les responsabilitats entre els membres del govern municipal i ERC nomeni la persona que substitueixi al regidor dimitit.

El cert és que la marxa de Macià podria propiciar l'entrada al govern municipal de Cubelles, en minoria, del grup muncipal de Convergència i Unió. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No