Nou cartipàs

El PSC de Cubelles destitueix Ecija dels seus càrrecs després d'entrar per sorpresa al govern

El partit 'lamenta aquesta decisió personal de José Manuel Écija Albalate, decisió adoptada al marge dels seus companys de l’Agrupació Local del PSC'

Redacció Cubelles 19-04-2017 17:15 Lectures 2475

El PSC de Cubelles ha anunciat que destitueix de tots els seus càrrecs al partit a José Manuel Écija Albalate, després que s'hagi fet públic l'entrada per sorpresa del regidor socialista al govern de Cubelles. L’Executiva de la Agrupació Local del PSC de Cubelles remarca que es tracta d'una "decisió totalment personal i unilateral, que no ha estat emparada en qualsevol cas ni per part de l’Executiva ni de la pròpia Assemblea de l’Agrupació. A partir d’avui i com a conseqüència de la seva decisió, el senyor José Manuel Écija Albalate ha estat destituït de tots els càrrecs de l’Agrupació Local del PSC de Cubelles".

Davant la seva negativa a renunciar a l’acta de regidor a requeriment de l’executiva, el PSC assegura que ha iniciat els tràmits per tal que deixi de formar part del Grup Municipal del PSC de Cubelles de forma immediata, i d’acord amb allò que preveuen els estatuts del partit, "cessar-lo de qualsevol càrrec representatiu de l’agrupació socialista de Cubelles a la Federació Alt Penedès-Garraf i al Partit, així com, si és el cas, tramitar el procés de baixa com militant del PSC".

El PSC de Cubelles ha volgut manifestar que "lamentem aquesta decisió personal del Sr. José Manuel Écija Albalate, decisió adoptada al marge dels seus companys de l’Agrupació Local del PSC de Cubelles. Entenem que treballem tots per un projecte col·lectiu en el que no es poden acceptar els individualismes i les decisions personals al marge dels membres de l’agrupació, representats a través de l’executiva i l’assemblea locals".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Referèndum

El mite de la caverna

Francesc Murgades

Que els teòrics garants de la democràcia invoquen la prudència quan es tracta de cantar la canya a unes forces de suposat ordre que s'extralimiten però s'abonen en la demanda de protecció cap un ordre constitucional que té molt de mercat persa. I clar, tot comença a caure

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No