Diada Nacional de Catalunya

La mobilització de la Diada ja frega els 400.000 inscrits

Ja estan marxa els primers preparatius a la plaça de Catalunya i a la cruïlla entre Passeig de Gràcia amb Aragó

ACN Barcelona 10-09-2017 17:44 Lectures 4089
Imatge aèria del Passeig de Sant Joan de Barcelona. Pla general del 11 de setembre del 2016. ANC

Imatge aèria del Passeig de Sant Joan de Barcelona. Pla general del 11 de setembre del 2016. ANC

Quan falta només un dia, la mobilització de la Diada frega ja els 400.000 inscrits, segons ha detallat aquest diumenge l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Ja estan en marxa també els primers preparatius a la plaça de Catalunya i a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Aragó, epicentres d'aquest 11 de Setembre. Una trentena d’operaris munten des de bon matí l'escenari principal a la plaça de Catalunya i a la tarda s’hi instal·larà una pantalla gegant que permetrà emetre imatges durant els parlaments. La previsió és que aquest vespre ja estigui la major part de la logística finalitzada. A la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Aragó, els treballadors munten grans altaveus per seguir els parlaments i les estructures que permetran acollir fotògrafs i càmeres de televisió. En total, n’hi haurà dues de 5 metres d'alçada però que -en cas de necessitat- es podran elevar més. Demà quedarà establert també l’hospital de la Creu Roja.
Text

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament