Consell Comarcal

La Diputació signa un crèdit amb el Consell de l'Alt Penedès per assegurar-ne "l'absoluta normalitat"

El crèdit és per valor de 812.404,25 euros

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella. Diputació de Barcel

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella. Diputació de Barcel

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, han signat aquest dimecres a la seu de la corporació un crèdit per valor de 812.404,25 euros, amb la voluntat de continuar assegurant l’«absoluta normalitat» dels consells comarcals de la demarcació.

Durant la seva intervenció, Conesa també ha afirmat que la corporació és «molt sensible a les necessitats de la ciutadania i del territori» i que, per aquest motiu, la Diputació treballa perquè els consells comarcals puguin «fer una prestació de serveis els més adequada i de la màxima qualitat».

Els crèdits signats amb els presidents d’onze consells comarcals s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l'any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.

En total, la Diputació destina 10 milions d'euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D'altra banda, el préstec s'ha d'amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l'altre 50%, al cap d'un any.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!



Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!