Eleccions 21-D

Neus Lloveras, candidata del Garraf pel PDeCAT a les properes eleccions al Parlament

L'alcaldessa de Vilanova i presidenta de l'AMI tornarà a formar part de la candidatura nacional

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-11-2017 18:10 Lectures 1696

El passat dilluns, 6 de novembre, el Partit Demòcrata del Garraf va celebrar unes votacions per elegir el candidat que ha de representar el partit a les properes eleccions del 21 de desembre.

En aquestes eleccions, anomenades ternes, s’hi van presentar 3 associats: l’alcadessa de la ciutat, Neus Lloveras, Robert Monzonis, el president comarcal del partit i Quim Llamusí, vicepresident de l’executiva local.

Els tres van ser escollits entre els associats i es va decidir que l’alcaldessa, Neus Lloveras, es convertís en la candidata del Garraf. 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres