Ple municipal

L’Ajuntament de Vilanova dissol el grup municipal de Ciutadans després que el partit hagi expulsat el seu regidor

Cs va prescindir de Francis Álvarez per “haver incomplert els compromisos estatuaris”

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 14-05-2018 21:56 Lectures 1875
L’Ajuntament de Vilanova dissol el grup municipal de Ciutadans després que el partit hagi expulsat el seu regidor. EIX

L’Ajuntament de Vilanova dissol el grup municipal de Ciutadans després que el partit hagi expulsat el seu regidor. EIX

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dissolt el grup municipal de Ciutadans després que el partit hagi expulsat el seu únic regidor de la formació, Francis Álvarez. El Ple municipal d’aquest dilluns ha oficialitzat la dissolució del grup a petició de la mateixa formació, que va fer fora Álvarez per “haver incomplert els compromisos estatuaris”, si bé el regidor assegura que l’han expulsat per haver prescindit de forma unilateral de l’assessor del grup municipal que havia nomenat el partit, com així recull el comunicat que li va enviar la direcció. Al mateix temps, el Ple d’aquest dilluns també ha comunicat una amonestació a Francis Álvarez, que continua a l’Ajuntament com a regidor no adscrit, per haver ofès altres representants polítics amb “expressions que podrien ser considerades injurioses o calumnioses”. L’amonestació és el resultat d’un expedient que l’alcaldessa Neus Lloveras va obrir a Álvarez perquè va acusar el govern d’haver permès l’accés al despatx de Ciutadans persones alienes al grup per obtenir informació confidencial, i d’haver falsificat tant l’acta d’una comissió informativa i com la normativa de la Junta Electoral.

Referèndum

El mite de la caverna

Francesc Murgades

Que els teòrics garants de la democràcia invoquen la prudència quan es tracta de cantar la canya a unes forces de suposat ordre que s'extralimiten però s'abonen en la demanda de protecció cap un ordre constitucional que té molt de mercat persa. I clar, tot comença a caure

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent