Feminisme

Primera Assemblea Nacional de Dones de la CUP a Sant Pere de Ribes

Hi han participat més 200 assistents que han concretat les línies de treball a desplegar en els pròxims mesos en aquest àmbit

ACN Sant Pere de Ribes 03-06-2018 15:28 Lectures 2785

Més de 200 assistents han participat en la primera Assemblea Nacional de Dones de la CUP, que s'ha celebrat aquest dissabte al Ger de Sant Pere de Ribes. Durant la jornada la formació s'ha compromès a "defensar, socialitzar i practicar el feminisme de classe per lluitar a favor de l'emancipació i l'apoderament conjunt de les dones". També s'ha proposat "impugnar la normalitat que empara i invisibilitza la violència diària les dones d'arreu dels Països Catalans". I s'han concretat les línies de treball a desplegar els pròxims mesos en el marc del Pla d'Acció Feminista. En aquesta assemblea, on només hi han participat dones militants i simpatitzants de la CUP, s'ha debatut i aprovat una ponència estratègica on s'aborda la lluita feminista dins i fora de l'organització. A més, s'han definit les línies estratègiques per incorporar-la a l'acció política del partit.

Segons un comunicat de la CUP, la trobada "ha estat un punt d'inici" per "assumir el feminisme com a forma de vida, de militància i com a esmena a la totalitat a les velles formes de fer política", que, segons la formació "exclouen i no estan fetes per les dones ni per a les dones".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres