Tensió local

El CDR de Vilafranca denuncia "persecució" i "sancions" de la policia local

En un comunicat, denuncien 'la persecució de la solidaritat amb les preses i exiliades, i l'arbitraritat i opacitat en la gestió del govern'

Redacció Vilafranca del Penedès 26-06-2018 9:27 Lectures 2332
El CDR de Vilafranca denuncia

El CDR de Vilafranca denuncia "persecució" i "sancions" de la policia local. CDR Vilafranca

El Comitè de Defensa de la República de Vilafranca del Penedès denuncia "persecució" i "sancions" per part de la policia local. A través d'un comuicat, el CDR diu que "en les darreres setmanes diverses companyes han estat interpelades i amenaçades per part de la policia local a ser sancionades per col·locar llaços grocs en diversos espais de la vila en solidaritat amb els preses polítiques i exiliades".

Segons denuncien, "un company del CDR de Vilafranca ha estat multat, emparant-se en una ordenança municipal de civisme, de dubtosa acceptació social i amb la qual és difícil l'encaix entre la decoració i no malmetre res de la via pública". Després d'aquesta sanció, el comitè considera que intolerable "la persecució de la solidaritat amb les preses i exiliades, i l'arbitraritat i opacitat en la gestió del govern, entre els acords de suport al ple municipal i la seva aplicació als carrers".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres