Eleccions municipals

Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d'assessora a la Diputació de Tarragona

Redacció Calafell 11-07-2018 8:40 Lectures 2782
Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals. PDeCat

Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals. PDeCat

Aquest dilluns en assemblea local extraordinària, Sandra Suarez ha estat escollida per unanimitat com a alcaldable del PDeCAT de Calafell per les pròximes eleccions municipals del 2019.

Sandra Suarez ha explicat que "estic molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també sóc molt conscient de la gran responsabilitat". Així mateix Suarez ha volgut agrair la confiança i el suport de tots els militants i regidors i molt especialment a Joan Olivella i al Rafel Solé.

També ha explicat que "el projecte és col·lectiu i d'estima pel municipi per tal de fer feliç als calafellencs i calafellenques".Per finalitzar, Sandra ha indicat que "som persones honestes i ara toca seguir treballant pel que realment importa, Calafell".

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d'assessora a la Diputació de Tarragona. Ha estat regidora a l'Ajuntament de Calafell des de l'any 2003 i a l'actualitat és regidora a l'oposició. Molt vinculada al món cultural i associatiu de Calafell.

A l'assemblea local extraordinària també han assistit el Jaume Casañas, president de la vegueria del Penedès del PDeCAT i Maria Senserrich, portaveu del PDeCAT.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No