Eleccions municipals

Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d'assessora a la Diputació de Tarragona

Redacció Calafell 11-07-2018 8:40 Lectures 2875
Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals. PDeCat

Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals. PDeCat

Aquest dilluns en assemblea local extraordinària, Sandra Suarez ha estat escollida per unanimitat com a alcaldable del PDeCAT de Calafell per les pròximes eleccions municipals del 2019.

Sandra Suarez ha explicat que "estic molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també sóc molt conscient de la gran responsabilitat". Així mateix Suarez ha volgut agrair la confiança i el suport de tots els militants i regidors i molt especialment a Joan Olivella i al Rafel Solé.

També ha explicat que "el projecte és col·lectiu i d'estima pel municipi per tal de fer feliç als calafellencs i calafellenques".Per finalitzar, Sandra ha indicat que "som persones honestes i ara toca seguir treballant pel que realment importa, Calafell".

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d'assessora a la Diputació de Tarragona. Ha estat regidora a l'Ajuntament de Calafell des de l'any 2003 i a l'actualitat és regidora a l'oposició. Molt vinculada al món cultural i associatiu de Calafell.

A l'assemblea local extraordinària també han assistit el Jaume Casañas, president de la vegueria del Penedès del PDeCAT i Maria Senserrich, portaveu del PDeCAT.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament