Eleccions municipals

Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d'assessora a la Diputació de Tarragona

Redacció Calafell 11-07-2018 8:40 Lectures 2438
Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals. PDeCat

Sandra Suarez pren el relleu de Joan Olivella i serà alcaldable del PDeCAT Calafell per a les municipals. PDeCat

Aquest dilluns en assemblea local extraordinària, Sandra Suarez ha estat escollida per unanimitat com a alcaldable del PDeCAT de Calafell per les pròximes eleccions municipals del 2019.

Sandra Suarez ha explicat que "estic molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també sóc molt conscient de la gran responsabilitat". Així mateix Suarez ha volgut agrair la confiança i el suport de tots els militants i regidors i molt especialment a Joan Olivella i al Rafel Solé.

També ha explicat que "el projecte és col·lectiu i d'estima pel municipi per tal de fer feliç als calafellencs i calafellenques".Per finalitzar, Sandra ha indicat que "som persones honestes i ara toca seguir treballant pel que realment importa, Calafell".

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d'assessora a la Diputació de Tarragona. Ha estat regidora a l'Ajuntament de Calafell des de l'any 2003 i a l'actualitat és regidora a l'oposició. Molt vinculada al món cultural i associatiu de Calafell.

A l'assemblea local extraordinària també han assistit el Jaume Casañas, president de la vegueria del Penedès del PDeCAT i Maria Senserrich, portaveu del PDeCAT.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No