Vandalisme

Uns desconeguts fan pintades independentistes a la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú

És el quart atac d'aquestes característiques en mig any

ACN Vilanova i la Geltrú 21-09-2018 22:11 Lectures 3716
Uns desconeguts fan pintades independentistes a la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú. PSC

Uns desconeguts fan pintades independentistes a la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú. PSC

La seu del PSC de Vilanova i la Geltrú s'ha llevat aquest matí amb pintades independentistes i cartells contra el partit i contra l'aplicació de l'article 155, entre d'altres. Aquest és el quart atac d'aquestes característiques que pateix la seu dels socialistes a la capital del Garraf. Si en ocasions anteriors els missatges havien estat amenaçadors i fins i tot s'havien trencat vidres, aquesta vegada el missatge que es podia llegir era 'Única via, independència" i diversos cartells carregant contra els partits unionistes. El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha condemnat el nou atac via Twitter.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No