Vandalisme

Uns desconeguts fan pintades independentistes a la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú

És el quart atac d'aquestes característiques en mig any

ACN Vilanova i la Geltrú 21-09-2018 22:11 Lectures 4711
Uns desconeguts fan pintades independentistes a la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú. PSC

Uns desconeguts fan pintades independentistes a la seu del PSC a Vilanova i la Geltrú. PSC

La seu del PSC de Vilanova i la Geltrú s'ha llevat aquest matí amb pintades independentistes i cartells contra el partit i contra l'aplicació de l'article 155, entre d'altres. Aquest és el quart atac d'aquestes característiques que pateix la seu dels socialistes a la capital del Garraf. Si en ocasions anteriors els missatges havien estat amenaçadors i fins i tot s'havien trencat vidres, aquesta vegada el missatge que es podia llegir era 'Única via, independència" i diversos cartells carregant contra els partits unionistes. El secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha condemnat el nou atac via Twitter.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No