Ple municipal

La CUP votarà en contra de les Ordenances Fiscals de Sitges

La candidatura alerta al govern que el Pacte d'Estabilitat penja d'un fil

Redacció Sitges 10-10-2018 17:47 Lectures 2045

La CUP de Sitges votarà en contra de la proposta d'Ordenances Fiscals (OOFF) que el govern local ha proposat pel proper any 2019 i que es debatrà al Ple Municipal Extraordinari convocat per aquest vespre. Segons la candidatura independentista, la proposta no ha estat en cap cas treballada de manera conjunta ni bilateralment entre CUP i govern ni a través de la comissió municipal que treballa per la implementació d'uns impostos, taxes i preus públics justos.

En paraules del regidor Xavier Nin, "la baixada lineal del percentatge de l'IBI i la manera de portar a aprovació la proposta d'OOFF dista molt del treball conjunt esperat i acordat amb el Pacte d'Estabilitat". I afegeix que "tot i que hem mostrat en públic i en privat múltiples vegades l'interés de la CUP en treballar la fiscalitat a Sitges, el govern ha decidit tirar pel dret i escoltar les propostes d'altres partits. El Pacte d'Estabilitat penja d'un fil".

El Pacte d'Estabilitat signat entre el govern i la CUP es va signar ara fa un any i mig i a inicis d'aquest any va ser avaluat i ratificat en assemblea pels cupaires tot i que van posar l'accent en uns eixos que creien urgents, entre ells, la fiscalitat.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No