Ple municipal

La CUP votarà en contra de les Ordenances Fiscals de Sitges

La candidatura alerta al govern que el Pacte d'Estabilitat penja d'un fil

Redacció Sitges 10-10-2018 17:47 Lectures 2230

La CUP de Sitges votarà en contra de la proposta d'Ordenances Fiscals (OOFF) que el govern local ha proposat pel proper any 2019 i que es debatrà al Ple Municipal Extraordinari convocat per aquest vespre. Segons la candidatura independentista, la proposta no ha estat en cap cas treballada de manera conjunta ni bilateralment entre CUP i govern ni a través de la comissió municipal que treballa per la implementació d'uns impostos, taxes i preus públics justos.

En paraules del regidor Xavier Nin, "la baixada lineal del percentatge de l'IBI i la manera de portar a aprovació la proposta d'OOFF dista molt del treball conjunt esperat i acordat amb el Pacte d'Estabilitat". I afegeix que "tot i que hem mostrat en públic i en privat múltiples vegades l'interés de la CUP en treballar la fiscalitat a Sitges, el govern ha decidit tirar pel dret i escoltar les propostes d'altres partits. El Pacte d'Estabilitat penja d'un fil".

El Pacte d'Estabilitat signat entre el govern i la CUP es va signar ara fa un any i mig i a inicis d'aquest any va ser avaluat i ratificat en assemblea pels cupaires tot i que van posar l'accent en uns eixos que creien urgents, entre ells, la fiscalitat.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans