Eleccions municipals

Marta Verdejo es postula per tornar a ser l'alcaldable del PSC a Olivella

Fa tres anys i mig que Verdejo va ser escollida com a alcaldessa d’Olivella per portar endavant 'un projecte col·lectiu molt il·lusionant'

Redacció Olivella 22-11-2018 21:32 Lectures 3373

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, ha confirmat que vol ser novament la candidata a l’alcaldia del municipi en les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig de 2019. Després de reflexionar “amb serenor i convenciment” ha decidit postular-se com a cap de llista del PSC, “sempre que els companys de l’agrupació em donin la seva confiança”, ha recordat.

Fa tres anys i mig que Marta Verdejo va ser escollida com a alcaldessa d’Olivella per portar endavant “un projecte col·lectiu molt il·lusionant”. Assegura que “he conegut millor la gent del poble i les potencialitats del municipi i crec que val molt la pena continuar.” “Tenim associacions molt dinàmiques, s’està recuperant l’autoestima i la confiança amb positivisme i ara sentim orgull de ser un municipi.”, ha afegit. “Estic orgullosa de representar Olivella i de gaudir, amb honor i respecte, d’estar al costat de la gent del poble”, conclou.

Marta Verdejo veu un futur dinàmic i transformador que l’anima a fer el pas de continuar el projecte col·lectiu que va iniciar en les eleccions anteriors perquè es referma en la seva vocació de servir al municipi. Vol continuar tenint la confiança dels ciutadans per desenvolupar “el projecte col·lectiu que formem entre tots.”

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres