Alcaldes.eu

Jordi Pujol reapareix reivindicant la seva vocació "patriòtica" i que Catalunya "està ara millor que fa 30 anys"

L'expresident participa en un col·loqui sobre municipalisme i alcaldes

ACN Barcelona 29-11-2018 16:42 Lectures 2204
Jordi Pujol reapareix reivindicant la seva vocació

Jordi Pujol reapareix reivindicant la seva vocació "patriòtica" i que Catalunya "està ara millor que fa 30 anys". Alcaldes.eu

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol fa escassíssimes aparicions públiques des que va confessar el frau que durant anys va mantenir a l'erari públic. És per això que quan reapareix, acaba convertint-se en el centre d'atenció. Un col·loqui organitzat per Alcaldes.eu sobre municipalisme i foment de la vocació de batlle l'ha tornat a l'escena pública. És en aquest context que Pujol ha volgut reivindicar que ell "va treballar i elaborar tota la seva vida" per canviar el "país cremat i destruït per la guerra" que ha dit que veia de petit. Pujol ha afirmat també que la seva vocació mai va ser política, sinó "patriòtica", i ha defensat que "Catalunya està ara millor que fa 30 anys", amb "bones infraestructures, més universitats que mai", i una "bona" sanitat.

En aquest sentit, al col·loqui ha demanat "un vot de confiança envers el país" i la seva evolució. En canvi, Pujol ha destacat que l’estat de la política europea no és tan bo i que es pateix cert risc que Europa esdevingui "una península del continent asiàtic".

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No