ERC Baix Penedès

El vendrellenc Lluís Navarrete, nou president comarcal d’Esquerra Republicana

Navarrete ha destacat com a eixos de la gestió de la nova Permanent comarcal el treball des d’una perspectiva plural e integradora, des del màxim consens i tenint sempre com a referència els valors republicans

Redacció El Vendrell 03-12-2018 11:29 Lectures 1723
El vendrellenc Lluís Navarrete, nou president comarcal d’Esquerra Republicana. ERC

El vendrellenc Lluís Navarrete, nou president comarcal d’Esquerra Republicana. ERC

El militant de la Secció Local del Vendrell, Lluís Navarrete, ha estat escollit President republicà del Baix Penedès, rellevant a en Toni Rufo, que ha ostentat el càrrec els darrers 3 anys, amb una candidatura de consens, que ha comptat amb el suport gairebé unànime de la militància que ha assistit al Congrés comarcal celebrat aquest passat dissabte 1 de desembre al Vendrell.

La candidatura encapçalada per Navarrete, també compta amb Carles Ribé de l’Arboç, com a secretari d'organització; Rafa Pardo, de Cunit, a la secretària de finances; Joan Ignasi López, de Sant Jaume dels Domenys com a secretari d’imatge, comunicació i política comarcal; Analís Revés d’Albinyana, com a secretària de la dona; Ivan Faccia, de Cunit, com a secretari de política municipal; Manel Roig, de La Bisbal del Penedès, com a secretari d'Acció Política i Sectorial; Albert Rovira, del Vendrell, a la secretaria de Joventut; Josep Figueres, de Llorenç del Penedès, a la secretaria de la Vegueria del Penedès; Pilar Verdun, de La Bisbal del Penedès, a la secretaria de Benestar Social; Carme Vilar del Vendrell, a la secretaria d'ensenyament i Martí Ventura de Sant Jaume dels Domenys, a la secretaria de política agrària.

En el seu discurs de presentació, Lluís Navarrete ha destacat com a eixos de la gestió de la nova Permanent comarcal el treball des d’una perspectiva plural e integradora, des del màxim consens i tenint sempre com a referència els valors republicans, fent referència a més dels grans reptes que tenim per endavant en els propers mesos. Lluís Navarrete ha tingut també paraules d'agraïment pel president sortint, Toni Rufo i tota la seva executiva, a qui ha mostrat tot el reconeixement per la feina feta. També ha tingut un record especial per les preses i presos polítics, així com per les exiliades i exiliats, demanat que mantinguin el coratge com han fet fins ara.

El Congrés Comarcal ha comptat amb la presència de la Secretaria d’Organització d’ERC, Sus Martí i la diputada al Parlament i Presidenta Regional del Penedès, Lluïsa Llop.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres