Consell comarcal

El Baix Penedès impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics

El consell comarcal vol aconseguir el consens polític i territorial que 'demostrin la nostra voluntat d'encarar, tots a una, tant la planificació com l'estratègia de la comarca'

Redacció El Vendrell 06-12-2018 12:07 Lectures 2822
El Baix Penedès impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics. CC Baix Penedès

El Baix Penedès impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics. CC Baix Penedès

Aquest dimarts al migdia ha tingut lloc una reunió al Consell Comarcal del Baix Penedès, amb la finalitat de tirar endavant una iniciativa que, de nou, actuï amb la unitat que s'ha aconseguit al llarg d'aquests darrers anys.

A proposta de la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, es crearà un Grup de Treball de Projectes Estratègics de la comarca. La finalitat d'aquest grup és aconseguir una acció unitària davant els reptes de futur que la comarca té plantejats, sobretot d'aquells que suposin un benefici per a tots els municipis i es considerin estratègics. D'aquesta manera es vol aconseguir  el consens polític i territorial que demostrin la nostra voluntat d'encarar, tots a una, tant la planificació com l'estratègia de la comarca. En el grup de treball s'hi integraran, a més a més, representants de les institucions supracomarcals (Vegueria i Diputació de Tarragona) per sumar i aprofitar les oportunitats de la comarca i el seu paper geoestratègic, així com en la regió del coneixement de la Catalunya Sud.

Segons Eva M. Serramià, 'aquesta actuació conjunta ja ens ha donat els seus fruits amb la Xarxa d'Ocupació comarcal i l'aconseguiment de subvencions. Aquest ha estat un objectiu prioritari de l'actual mandat, que ha esdevingut un model d'èxit'. Serramià afegeix que desitjaria que el model iniciat 'posi les bases per al desenvolupament futur'.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No