Consell comarcal

El Baix Penedès impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics

El consell comarcal vol aconseguir el consens polític i territorial que 'demostrin la nostra voluntat d'encarar, tots a una, tant la planificació com l'estratègia de la comarca'

Redacció El Vendrell 06-12-2018 12:07 Lectures 3406
El Baix Penedès impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics. CC Baix Penedès

El Baix Penedès impulsa un grup de treball de Projectes Estratègics. CC Baix Penedès

Aquest dimarts al migdia ha tingut lloc una reunió al Consell Comarcal del Baix Penedès, amb la finalitat de tirar endavant una iniciativa que, de nou, actuï amb la unitat que s'ha aconseguit al llarg d'aquests darrers anys.

A proposta de la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, es crearà un Grup de Treball de Projectes Estratègics de la comarca. La finalitat d'aquest grup és aconseguir una acció unitària davant els reptes de futur que la comarca té plantejats, sobretot d'aquells que suposin un benefici per a tots els municipis i es considerin estratègics. D'aquesta manera es vol aconseguir  el consens polític i territorial que demostrin la nostra voluntat d'encarar, tots a una, tant la planificació com l'estratègia de la comarca. En el grup de treball s'hi integraran, a més a més, representants de les institucions supracomarcals (Vegueria i Diputació de Tarragona) per sumar i aprofitar les oportunitats de la comarca i el seu paper geoestratègic, així com en la regió del coneixement de la Catalunya Sud.

Segons Eva M. Serramià, 'aquesta actuació conjunta ja ens ha donat els seus fruits amb la Xarxa d'Ocupació comarcal i l'aconseguiment de subvencions. Aquest ha estat un objectiu prioritari de l'actual mandat, que ha esdevingut un model d'èxit'. Serramià afegeix que desitjaria que el model iniciat 'posi les bases per al desenvolupament futur'.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres