Eleccions municipals

Esquerra Republicana Sant Sadurní d’Anoia presenta les deu persones que encapçalaran la llista a les municipals

Josep Maria Ribas: 'la llista que avui es presenta és una llista transversal, una llista compromesa amb el poble i també amb la construcció de la República Catalana'

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 17-12-2018 18:44 Lectures 1519
Esquerra Republicana Sant Sadurní d’Anoia presenta les deu persones que encapçalaran la llista a les municipals. ERC

Esquerra Republicana Sant Sadurní d’Anoia presenta les deu persones que encapçalaran la llista a les municipals. ERC

Aquest diumenge ha tingut lloc l’acte de presentació de les 10 persones que encapçalaran la llista a les municipals 2019 d’Esquerra Republicana Sant Sadurní d’Anoia en un acte que ha omplert la plaça de l’Ajuntament de veïns i veïnes de la vila. L’acte, que ha estat conduït per Jep Bargalló, president de la Secció Local de Sant Sadurní d’Anoia, ha començat amb la lectura de la carta que l’Oriol Junqueres ha adreçat a la candidatura que avui es presentava. En ella es destaca el missatge: “Si volem guanyar, si aspirem a una victòria absoluta de país, hem de representar el conjunt del nostre país, a tothom. Les nostres llistes s’han d’assemblar al poble que volem representar. Sumar i sumar.”

Seguidament, s’han anat presentant els candidats i candidates un a un i en ordre invers a la seva posició a la llista, del desè al primer. Cada candidat i candidata ha pujat a l’escenari una caixa de cartró en la que es podia llegir una paraula que el representava i que en conjunt formen els valors de l’equip que es presenta. Aquestes caixes, han anat confeccionant el logotip d’Esquerra Republicana que ha culminat amb el lema de precampanya Som Futur. Cada candidat i candidata ha pogut expressar què significa per a ells i elles formar part d’aquesta llista i quins son els principis que Esquerra Republicana ofereix als veïns i veïnes de Sant Sadurní d’Anoia; bé comú, compromís, diversitat, civisme, justícia, república, joventut, territori, igualtat i experiència. L’últim en pujar a l’escenari, ha sigut l’alcalde Josep Maria Ribas i Ferrer. En el seu parlament, ha destacat que la llista que avui es presenta és una llista transversal, tal i com sempre ha fet Esquerra Republicana Sant Sadurní d’Anoia, una llista compromesa amb el poble i també amb la construcció de la República Catalana, una llista que representa el 100% de Sant Sadurní amb la seva diversitat, cultures i orígens. També ha volgut afegir que per Esquerra Republicana, la igualtat és un pilar bàsic i per això s’ha confeccionat una llista paritària que intercala dones i homes en les diverses posicions. Per finalitzar el seu parlament, Josep Maria Ribas i Ferrer, ha fet un repàs de l’equip que avui es presenta; ha destacat les virtuts de cada un dels candidats i candidates que l’acompanyen i s’ha mostrat convençut que aquesta llista serà la més votada i per tant, la guanyadora de les eleccions municipals 2019 a la vila.

L’acte, que ha comptat amb la presència de les diputades al Parlament de Catalunya Najat Driouech, Lluïsa Llop i la sadurnineca Rut Ribas, ha finalitzat amb el parlament de la diputada Najat Driouech en el que ha destacat que és necessari incloure la diversitat a les candidatures de tot el país, tal i com ha fet Esquerra Republicana Sant Sadurní i que cal també seguir teixint una societat plena de valors per poder construir un futur, un poble i un país de tots i totes. Tot l’equip de la secció local ja ha començat a treballar en l’elaboració del que serà el nou programa electoral per les properes eleccions del maig del 2019.

La candidatura presentada està formada per les següents persones:
1. Josep Maria Ribas i Ferrer, 57 anys. Administratiu
2. Meritxell Borràs i Cid, 42 anys. Professional de l’estètica i el quiromassatge.
3. Toni Sisternas i Sanchez, 40 anys. Informàtic.
4. Marta Castellví i Chacón, 20 anys. Candidata del Jovent Republicà i estudiant de dret.
5. Pere Vernet i Caldú, 44 anys. Pagès.
6. Eva Cruces i Romo, 44 anys. Administrativa.
7. Carles del Amor i Navarro, 29 anys. Professional de l’enoturisme.
8. Fatima Akrak El Hammouchi, 20 anys. Estudiant de dret.
9. Raül Pérez i Cobos, 29 anys. Professor de secundària.
10. Montse Guzman i Virgili, 50 anys. Veterinària

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans