Vandalisme

Pintades contra la façana de la seu del PSC a Vilanova

S'han realitzat aquesta matinada. Ahir, el PSC va denunciar que 14 de les seves seus van patir pintades d'Arran

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-12-2018 8:43 Lectures 2602
Pintades contra la façana de la seu del PSC a Vilanova. PSC Vilanova

Pintades contra la façana de la seu del PSC a Vilanova. PSC Vilanova

La seu del PSC a Vilanova i la Geltrú ha patit pintades aquesta matinada, segons han denunciat el mateix partit a través de les xarxes. Ahir mateix, el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, va denunciar les pintades que han rebut fins a 14 agrupacions locals del partit a l'àrea metropolitana. En concret, el socialista va denunciar els "atacs" en ciutats com Badalona, Castelldefels, L'Hospitalet de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts o Esplugues, a la que avui s'ha sumat Vilanova i la Getrú. En una publicació a Twitter, Illa va assegurar que les pintades estan signades per Arran i va avançar que denunciaran els fets davant dels Mossos. "La intolerància no fa més que animar-nos a seguir treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots", ha subratllat.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No