Equipaments

Sitges licita la rehabilitació del Palau de Maricel i la construcció del camp esportiu polivalent de Pins Vens

En el cas del Palau de Maricel, l’Ajuntament ha sol·licitat un ajut de 900.000 euros dels fons FEDER

Redacció Sitges 20-12-2018 17:05 Lectures 1203
Sitges licita la rehabilitació del Palau de Maricel i la construcció del camp esportiu polivalent de Pins Vens. Ajuntament de Sitges

Sitges licita la rehabilitació del Palau de Maricel i la construcció del camp esportiu polivalent de Pins Vens. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat el procés de licitació pública de dos dels grans projectes del present mandat com ho són els treballs de rehabilitació del Palau de Maricel i la construcció del camp esportiu polivalent de Pins Vens.

El projecte de rehabilitació del Palau de Maricel, pressupostat en 3 M€ cofinançats entre l’Ajuntament de Sitges i la Diputació de Barcelona, consisteix en solucionar els problemes de vellesa i antiguitat del conjunt arquitectònic, amb el reforç estructural, que han anat deteriorant l'edifici durant més de 100 anys, però aplicant criteris de conservació i buscant la unitat conceptual i històrica de tot Maricel.

En canvi, el projecte de nou camp esportiu polivalent de Pins Vens, pressupostat en 3,2 M€ finançats íntegrament per l’Ajuntament, contempla la construcció d’un nou camp a les instal·lacions del Nou Pins Vens, prop del camp existent. El camp serà de gespa artificial i es podrà utilitzar per a la pràctica del rugbi i altres esports.


Les obres del Palau de Maricel, pendents d’un ajut FEDER

L'Ajuntament de Sitges ha sol·licitat un ajut de 900.000 euros dels FEDER, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional, per destinar-lo al projecte de rehabilitació del Palau de Maricel, que serà objecte d’una intervenció de rehabilitació dels seus 2.000 metres quadrats.

Tot i que l'Ajuntament fa una aportació pressupostària d’1'5M€ per cobrir el projecte, ha tirat endavant la sol·licitud de l'ajut europeu. En cas que es rebés l'ajut, el romanent sobrant es destinaria a projectes posteriors a l'actuació arquitectònica de l'edifici, com la museïtzació del Palau de Maricel.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans