Eleccions municipals

Nou Horitzó tria Ignasi Rubí per encapçalar la llista a les eleccions municipals

Així ho va determinar el comitè executiu del partit durant la reunió celebrada el passat divendres 14 de desembre

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 28-12-2018 9:44 Lectures 2547
Nou Horitzó tria Ignasi Rubí per encapçalar la llista a les eleccions municipals. Nou Horitzó

Nou Horitzó tria Ignasi Rubí per encapçalar la llista a les eleccions municipals. Nou Horitzó

Ignasi Rubí encapçalarà la llista de Nou Horitzó a les pròximes eleccions municipals. Ho va decidir el comitè executiu del partit, òrgan que recull les diferents veus de la militància, en una reunió celebrada el divendres 14 de desembre: “Per mí és un honor que el comitè m’hagi fet confiança per liderar aquesta família que és Nou Horitzó. Agafar el relleu d’en Lluís és un repte gegant i toca seguir aplicant els seus valors: tracte familiar i de proximitat, estima per Sitges i honestedat”. Rubí va afegir que “és un orgull formar part d’un grup de gent de totes les ideologies i que aparca el seu interès en benefici de Sitges. Tindrem temps de parlar de programes i eleccions, però la nostra carta de presentació ja se sap. Ens agrada estar trepitjant el carrer, no concebem la política només des del despatx”.

Rubí és regidor de NH a l’oposició des de l’inici de l’actual legislatura, al juny de l’any 2011. A escala de partit, Lluís Marcé seguirà sent el president del partit i tant abans com després de les eleccions tindrà un paper destacat en el dia a dia de la nostra formació.
Lluís Marcé, president i fundador del partit, va destacar que "l’Ignasi ja ha demostrat aquesta legislatura que és una persona competent i que s’estima Sitges i la seva gent. El pròxim projecte electoral de Nou Horitzó queda en bones manes. No només pel seu líder, sinó pel conjunt de simpatitzants que l’engrandeixen cada dia. Ara hi ha un canvi, però jo afronto (com a regidor a l’Ajuntament) amb molta il·lusió el darrer tram de la legislatura. Per les eleccions i el que pugui venir després, jo estaré a disposició per tot allò que el partit pugui necessitar”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans