Eleccions municipals

L’assemblea del Comú de Vilanova i la Geltrú acorda presentar-se a les eleccions municipals

Ho farà sota la marca “Vilanova en Comú”

Redacció Vilanova i la Geltrú 31-01-2019 9:22 Lectures 3693
Vilanova en Comú. EIX

Vilanova en Comú. EIX

L’assemblea del Comú de Vilanova i la Geltrú ha decidit, per unanimitat, concórrer a les eleccions municipals del mes de maig sota la marca “Vilanova en Comú” amb voluntat de sumar i ser una força oberta a la ciutat.

L’assemblea local dels comuns a Vilanova i la Geltrú ha decidit que presentarà una candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. En una trobada celebrada el passat dimecres on definir els propers passos de l’espai, les persones assistents van exposar la necessitat que l’espai de l’esquerra transformadora fos present també a la vila. El nom aprovat per donar-se a conèixer és “Vilanova en Comú” i tindrà un objectiu clar: proposar un projecte per a la ciutat engrescador, que no deixi ningú enrere i permeti sumar amb la societat civil, ONG, moviments socials i altres forces progressistes.

De cara a configurar un principi de candidatura, així com les primeres propostes ideològiques, Vilanova en Comú ha convocat en assemblea oberta a totes les persones implicades en recuperar la ciutat per a la ciutadana després d’anys sense direcció política. Se celebrarà el proper divendres dia 8 de febrer a les 19h al centre cívic de Sant Joan.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré