Eleccions municipals

El PSC de Sant Pere de Ribes escollirà divendres vinent el seu alcaldable

La comissió executiva local de la formació ha decidit obrir aquesta convocatòria als afiliats i afiliades i, també, a simpatitzants

Redacció Sant Pere de Ribes 08-02-2019 10:58 Lectures 504

El PSC de Ribes i Les Roquetes ha convocat, per al divendres 15 de febrer, l’assemblea oberta a on s’escollirà la persona que encapçalarà la candidatura del partit en les properes eleccions municipals.

La comissió executiva local de la formació ha decidit obrir aquesta convocatòria als afiliats i afiliades i, també, a simpatitzants, amb l'objectiu d'afavorir la transparència i donar més oportunitats i veu als ciutadans del municipi. D'aquesta manera, tothom hi podrà participar, tant presentant-se com a elegible o exercint el dret a vot. 

La jornada de votació per escollir l'alcaldable socialista per a les eleccions municipals del 26 de maig serà el divendres 15 de febrer a les 19 h, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca de Les Roquetes.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres