Eleccions municipals

Gener Barjola, cap de llista de Vilanova en Comú

L’assemblea del Comú va decidir, en assemblea oberta, que l’actual responsable d’organització Gener Barjola sigui la cara visible del projecte per a la ciutat

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-02-2019 9:43 Lectures 1492
Gener Barjola, cap de llista de Vilanova en Comú. Vilanova en comú

Gener Barjola, cap de llista de Vilanova en Comú. Vilanova en comú

El passat divendres 8 de febrer l’assemblea del Comú de Vilanova i la Geltrú va reafirmar la seva voluntat de presentar-se a les eleccions municipals i proposar un model transformador per a la ciutat. En una assemblea oberta al conjunt de la ciutadania, les persones assistents van poder debatre el model de ciutat a què ha d’aspirar l’espai i escollir la capçalera de la candidatura que representarà la formació.

La votació, oberta i amb possibilitat de rebre diverses candidatures a qualsevol qui volgués fer un pas endavant, va decantar-se Gener Barjola, professor i historiador implicat en la vida cultural de la ciutat. “Volem que Vilanova sigui un motor de canvi, una ciutat que intervingui en les necessitats de la ciutadania”, va expressar Barjola en la presentació de la candidatura. “Som un espai obert al diàleg i la cooperació amb la ciutadania i la resta de forces progressistes i moviments socials de la ciutat per garantir que la gent comuna torni a estar al cor de la política.”

L’elecció de Barjola es dona, doncs, en el marc de la construcció d’una candidatura que busca representar sectors amplis la ciutat. A més, l’assemblea va reafirmar els seus principis ideològics basat en l’economia de les cures i la defensa dels drets socials de la ciutadania. A partir d’aquí, les propostes per a la ciutat que se’n desprenguin es portaran a terme a partir del treball sectorial en els diversos aspectes que necessita Vilanova.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres