Pressupost 2019

Canyelles preveu aprovar dimarts vinent un pressupost amb 1,2 milions d’euros en millores

La proposta compleix amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària i l’objectiu de deute

Redacció Canyelles 22-02-2019 9:47 Lectures 3578
Canyelles preveu aprovar dimarts vinent un pressupost amb 1,2 milions d’euros en millores. Ajuntament de Canyelles

Canyelles preveu aprovar dimarts vinent un pressupost amb 1,2 milions d’euros en millores. Ajuntament de Canyelles

L'Ajuntament de Canyelles té previst aprovar inicialment, en sessió plenària extraordinària dimarts que ve, un pressupost municipal per a l'anualitat 2019 de 6,7 milions d'euros. Una proposta  que ve avalada per l'informe favorable del secretari municipal i que compleix amb l'objectiu d'estabilitat pressupostària i l'objectiu del deute públic. També, seguint les indicacions del secretari municipal, se seguirà un pla per regularitzar tots els llocs de treball de la plantilla municipal.

Del pressupost, que preveu una inversió d'aproximadament 1,2 milions d'euros,  destaca especialment la implantació i posada en funcionament d'importants equipaments municipals com el Centre de Dia i el nou Pavelló Municipal que serviran per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i implementar els serveis que se'ls ofereixen. En aquest sentit, el nou pressupost segueix la línia de millora dels serveis en tots els àmbits, des del social a la promoció econòmica, la seguretat ciutadana, la prevenció d'incendis, les accions a la via pública o el procés de regularització de les urbanitzacions. Un pressupost que ens permet avançar en la reducció del deute i amb el compliment dels compromisos, acabant un pavelló per a les famílies i convertir-nos en un municipi esportiu i saludable; creant un centre de dia, les obres del qual estan a punt de començar; i continuant amb les mesures de seguretat, de millora de la qualitat de vida de la població i tenint cura de la protecció del medi ambient, assegura Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles.

El pressupost municipal és, a més, és el resultat d’un procés de participació ciutadana, de reunions i trobades amb les entitats i associacions del municipi.

És el darrer pressupost de la legislatura, que culmina un intens treball per millorar el municipi, el seu espai públic i el medi ambient i la qualitat de vida dels seus ciutadans; com també per dotar-lo dels millors serveis i equipaments, avançar en els processos urbanístics, incrementar la despesa social, el foment de la reactivació econòmica i l’ocupació; i convertir Canyelles en un municipi de referència en l’àmbit del lleure, la cultura i l'esport i també per la seva qualitat de vida i els bons serveis, ha afegit l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré