Eleccions municipals

La coalició de l’Entesa i ERC presenta el projecte de Joan Amat a l’alcaldia de la Granada

Amat va realitzar un discurs molt emotiu, començant per recordar la figura del seu avi, qui fou batlle de la Granada, i recordant tota la seva trajectòria fins a erigir-se en cap de llista

Redacció La Granada 07-03-2019 11:01 Lectures 589
La coalició de l’Entesa i ERC presenta el projecte de Joan Amat a l’alcaldia de la Granada. EIX

La coalició de l’Entesa i ERC presenta el projecte de Joan Amat a l’alcaldia de la Granada. EIX

Un centenar de persones van omplir el dimecres al vespre la Sala 1 d’octubre del Centre Cívic de la Granada per presenciar la presentació del candidat de l’Entesa-AM a les eleccions municipals del proper 26 de maig: Joan Amat i Domènech liderarà la coalició de l’Entesa i ERC, que per primer cop formen una llista conjunta.

Amat va realitzar un discurs molt emotiu, començant per recordar la figura del seu avi, qui fou batlle de la Granada, i recordant tota la seva trajectòria fins a erigir-se en cap de llista de l’Entesa, en substitució de l’actual alcalde Diego Díez de los Ríos, que ha liderat la formació en els darrers 24 anys.

El flamant cap de llista va explicar que “ens presentem en coalició amb ERC perquè hem tingut un pacte de govern molt eficient durant els darrers quatre anys i creiem que s’ha de consolidar tot el treball fet”. Amat també va treure pit pels èxits de la darrera legislatura: “hem aconseguit que l’escola nova sigui una realitat; hem tirat endavant la planificació urbanística pendent amb l’aprovació del POUM; apostem per tenir un centre de dia per la gent gran del poble; i hem lluitat i lluitarem per eradicar els actes incívics i de violència que hem patit al nostre poble”.

Per acabar el seu discurs, Amat va assegurar que “si no som la llista més votada, renunciaré a l’alcaldia”. En l’acte també hi era present el cap de llista sortint, Díez de los Ríos, que va valorar les “grans capacitats” del nou candidat “per esdevenir alcalde de la Granada”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans