Eleccions municipals

Carme Gasulla, candidata dels Comuns Verds de Sitges amb una llista femenina a les municipals

L’elecció dels 10 primers llocs de la llista va ser aprovada per unanimitat i amb el recolzament de 219 fulles de suport a la candidatura

Redacció Sitges 07-03-2019 11:15 Lectures 1276
Carme Gasulla, candidata dels Comuns Verds de Sitges amb una llista femenina a les municipals. Comuns Verds

Carme Gasulla, candidata dels Comuns Verds de Sitges amb una llista femenina a les municipals. Comuns Verds

Els Comuns Verds de Sitges van convocar un procés de primàries per escollir a la persona que encapçales la seva candidatura, així com les 9 persones següents.  La resta de la candidatura final (15 llocs restants) i la composició final de la llista quedarà  condicionada a les negociacions de possibles coalicions amb altres formacions polítiques.

En el termini establert únicament es va presentar una candidatura que complia tots els requisits establerts i per això es va convocar una  Assemblea Extraordinària dels Comuns Verds de Sitges,  el passat 1 de març.

De la candidatura presentada de les 10 primeres persones de la llista voldríem ressaltar que el  60 % son dones i un 40 % son homes en cada tram de cinc,  que hi ha representades persones de diferents barris, nuclis i urbanitzacions de la nostra vila, així com sensibilitats i formacions diferents, és una proposta plural amb diferents nacionalitats i procedències.

Per tal d’augmentar la participació es van fer unes fulles de suport a la candidatura i que es van recollir 219.

L’Assemblea reunida va ratificar la candidatura per la unanimitat. També es van aprovar els eixos programàtics i els grups de treball per desenvolupar i concretar les propostes.

Està previst un acte de presentació de la candidata, així com la resta de membres de la candidatura i els eixos programàtics el dissabte 23 de febrer a la tarda, amb la presència del eurodiputat Ernest Urtasun, candidat de Catalunya en Comú a les properes eleccions europees.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans