Eleccions municipals

Abigail Garrido: “Tinc la il·lusió intacta i l’energia positiva per millorar encara més la vida de la gent”

Els dirigents socialistes Miquel Iceta i Meritxell Batet acompanyen la candidata en l’acte de presentació

Més de 400 persones han acompanyat Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata socialista a l'alcaldia de Sant Pere de Ribes. PSC

Més de 400 persones han acompanyat Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata socialista a l'alcaldia de Sant Pere de Ribes. PSC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Més de 400 persones han acompanyat Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata socialista a l'alcaldia de Sant Pere de Ribes que s’ha celebrat aquest dissabte 9 de març, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca.

En el discurs de presentació, Garrido ha deixat clar que "em torno a presentar per renovar la confiança que em vau donar”, perquè “tinc la il·lusió intacta” i “estic convençuda que amb energia positiva podem millorar encara més la vida de la gent.”

La candidata ha insistit en que “és important continuar donant un impuls fort al poble, tal com es mereix, ja que vam patir una paràlisi durant molt de temps i havíem de fer avançar el municipi i acabar amb la deixadesa que hi havia.”

Ha recordat les diferents transformacions que el govern socialista municipal ha impulsat en els últims quatre anys. Ha fet referència a la reforma de places i carrers i equipaments, com ara la pista poliesportiva de Sant Agustí. “Calia recuperar els espais públics perquè són llocs de relació i convivència molt importants”, ha destacat Garrido.

A més, ha fet referència a les iniciatives per millorar la vida de les persones com l’eliminació del cost de cinc euros per reclinar la butaca de l’acompanyant d’una persona ingressada a l’Hospital Sant Camil, les beques per al menjador escolar també durant l’estiu “perquè les necessitats de menjar dels nostres infants no acaben quan tanca l’escola per vacances” o els plans d’ocupació propis de l’Ajuntament.

I també ha recordat la forma de treballar del seu govern amb transparència i proximitat: “No entenc l’alcaldia sense estar al carrer. No soc una alcaldessa de despatx. Per això hem governat a les places, fent reunions amb la ciutadania per mirar-nos als ulls i explicar-nos les nostres preocupacions cara a cara.” “Com a equip, hem treballat pel que realment importa. El nostre objectiu ha estat conèixer bé les necessitats de la gent per millorar les seves vides.”

A més, ha explicat que “la gent diu que soc l’alcaldessa del Facebook”, ja que acostuma a connectar amb la ciutadania també a través de les xarxes socials: “És important connectar amb les persones allà on són i explicar en qualsevol espai en què estic ocupant el temps.”

Iceta i Batet mostren plena confiança

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, també han volgut donar suport a Abigail Garrido en la seva presentació.

Iceta ha remarcat la voluntat de servir de la candidata i la defensa dels serveis públics de qualitat per part de Garrido: “Sant Pere de Ribes ha tingut necessitats que havia de cobrir la Generalitat de Catalunya i, com que no ha posat els diners, l’Ajuntament ha optat per avançar-los, encara que no li tocava.”

Meritxell Batet, per la seva part, ha deixat clar que Garrido “vol fer de Sant Pere de Ribes un municipi a on tothom tingui cabuda i s’hi senti com a casa. Ella ajuda tots per igual, tant els que l’han votat com els que no, ja que pensa en el bé comú i en el millor per al poble.”


Comença l’elaboració del programa

El proper acte dels socialistes de Ribes i Les Roquetes serà el dissabte 23 de març del 2019, a les 18 h, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca. L’agrupació local del PSC ha convocat una jornada de treball col·lectiu, oberta a tota la ciutadania, amb l’objectiu de recollir idees per elaborar el programa electoral amb el qual es presentarà a les eleccions.

A més, el partit ha obert una via de contacte virtual amb els veïns i veïnes a través del correu electrònic per rebre els suggeriments que considerin els ciutadans, ja que la candidata està convençuda que “connectar amb la gent és imprescindible per trobar solucions.”

“Les propostes són de les persones i per a les persones. Cal estar al costat dels veïns i veïnes i escoltar-los. La gent sap què necessita, per això, és entre tots i totes que podem millorar el poble”, ha afegit.

Les persones que vulguin enviar idees o suggeriments ho poden fer a través del formulari de la web, a través del Facebook, Twitter o Instagram o al correu hola@abigailgarrido.cat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local