Eleccions municipals

Pere Cano encapçalarà la candidatura de MOVEM-CP a Sant Martí Sarroca

Pere Cano i Albert Tort, els actuals primer i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament, faran tàndem i seran novament el número 1 i número 2 de la candidatura

Redacció Sant Martí Sarroca 20-03-2019 10:18 Lectures 2414
Pere Cano encapçalarà la candidatura de MOVEM-CP a Sant Martí Sarroca. EIX

Pere Cano encapçalarà la candidatura de MOVEM-CP a Sant Martí Sarroca. EIX

Els regidors de MOVEM-CP a Sant Martí Sarroca i actuals primer i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Pere Cano i Albert Tort, han anunciat a través d'un vídeo, en què els dos regidors conversen sobre la tasca realitzada per "moure Sant Martí en positiu", que es presentaran de nou fent tàndem per encapçalar la candidatura del Col·lectiu Socialista - Movem Sant Martí - Candidatura de Progrés (MOVEM-CP) a les properes eleccions del 26 de maig. El vídeo està gravat al Parc de la Pau, on ben aviat començaran les obres de la biblioteca municipal, amb vistes al municipi.

Pere Cano, que serà el cap de llista de la candidatura, té 28 anys, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'administració Pública i és regidor des de 2013. Albert Tort, que serà el número 2 de la candidatura, és enginyer i doctor en Informàtica i és regidor des de 2015. Tots dos combinen la seva feina professional amb la tasca a l'Ajuntament. Pere Cano ha explicat que "qui vulgui un Sant Martí que avanci en positiu, trobarà la candidatura de MOVEM-CP a les properes eleccions municipals amb un equip preparat, actiu i decidit a seguir treballant de manera constructiva, tal i com hem demostrat en aquesta legislatura".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament