Reptes i oportunitats de futur

Pere Regull: “Al Penedès som diferents i ho hem de mantenir, però necessitem instruments”

L’alcalde de Vilafranca ha participat en una taula rodona amb els alcaldes de Sitges, el Vendrell i Vilanova, apostant pel treball conjunt per aconseguir i compartir serveis i infraestructures al territori penedesenc

Redacció Sitges 29-03-2019 20:24 Lectures 2869
IV Jornades Repensar Sitges. Reptes i oportunitats de futur. Ajuntament de Vilafranca

IV Jornades Repensar Sitges. Reptes i oportunitats de futur. Ajuntament de Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha participat aquest divendres en les IV Jornades Repensar Sitges. Reptes i oportunitats de futur, que organitza l’Eco de Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament sitgetà. Regull ha intervingut en la taula rodona Identitat, territori i projecció: el Penedès com a pol de desenvolupament econòmic, al costat dels alcaldes de Sitges, Miquel Forns; del Vendrell, Martí Carnicer, i de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

L’alcalde vilafranquí ha considerat que al Penedès “tenim una gran oportunitat per davant, que és saber i aprendre a compartir. Hem fet un pas molt gran en la construcció i reconeixement de la vegueria, però ens l’hem de creure més”. Regull aposta per “treballar per compartir i respectar la nostra identitat. Tenim festes, menjars, que ens són propis i ens fan diferents, que ens donen la identitat” i ha afegit que “cal continuar treballant i fer un esforç per compartir infraestructures. Només junts sumem, només junts serem més forts i podrem aconseguir serveis, infraestructures compartides”. Pere Regull ha assenyalat la ubicació del Penedès, “som un corredor, i això és important pel país i pel territori. Però cal saber ordenar el territori i planificar-lo”. L’alcalde vilafranquí ha reblat que “hem de ser durs i exigents, perquè ens tinguin en compte. Al Penedès som diferents i ho hem de mantenir, però necessitem instruments”.

Les jornades, que tenen lloc avui divendres i el proper divendres 5 d’abril proposen debats diversos per a la població sitgetana i l’alcalde de Vilafranca del Penedès hi ha estat convidat per donar la seva visió sobre la identitat i la projecció del territori penedesenc.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres