Eleccions municipals

Som VNG configura una "candidatura de ciutat per recuperar Vilanova i la Geltrú per a la gent"

La llista la tancaran la regidora Deborah Zimmerman, i l’advocat especialista en drets humans i activista José Luís Nvumba

Som VNG configura una

Som VNG configura una "candidatura de ciutat per recuperar Vilanova i la Geltrú per a la gent". Som VNG

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En una trobada a la plaça de Cal Ganeta Som VNG ha definit les prioritats del seu projecte de ciutat i ha escollit la llista completa per a les eleccions municipals. Pel que fa a les prioritats programàtiques, la candidatura ha situat l’estat dels carrers, el dret a l’habitatge, la creació de treball de qualitat i el feminisme, com la base del seu projecte per recuperar la ciutat per a la gent.

Com ha expressat Montse Aldoma, membre de la candidatura, “de la mateixa manera que ens agrada tenir la casa neta, volem carrers nets i endreçats on la canalla pugui córrer amb seguretat i tothom pugui passejar i gaudir del seu temps”. Per una altra banda, el candidat Juanma Rodríguez ha afirmat que “l’Ajuntament ha de garantir que tothom tingui dret a guanyar-se la vida, i aquest és l’objectiu del nostre projecte”. Per a la formació morada, tothom ha de disposar d’habitatge, l’espai  on poder crear projectes de vida, i no pot ser negat, segons la candidata Xose González, “per l’especulació ni per l'avarícia dels bancs o  els fons voltor que converteixen un dret bàsic, en una font de benefici”. Raquel García, també candidata, ha exposat l’aposta de Som VNG pel feminisme, com a moviment que “ens ha d’ajudar a transformar aquesta ciutat en una llar més amable i acollidora, on acceptem la diversitat i riquesa i col·laborem col·lectivament a créixer”.

Una candidatura que incorpora activistes pel dret a l’habitatge, en defensa de l’educació pública, i dels drets humans

En la llista, a banda dels deu primers llocs escollits en les primàries de febrer, s’han sumat activistes de moviments socials. Destaquen la presència de persones amb una llarga experiència en defensa del dret a l’habitatge, així com activistes del món educatiu. Així mateix, també s’han sumat activistes sindicals, veïnals i de la solidaritat internacional.

La regidora Deborah Zimmerman tancarà la llista, acompanyada de José Luís Nvumba. Nvumba, és advocat especialitzat en drets humans, i ha treballat en la defensa de les persones migrades i refugiades, així com ha treballat per a les persones recloses a CIEs. Nascut a Guinea Equatorial, té una llarga trajectòria d’activisme i d’implicació en el teixit associatiu de la ciutat, fundant Garraf Plural, així com ha col·laborat amb plataformes de defensa del dret a l’habitatge.

Llista completa

1.    Enver Aznar Méndez

2.    Ester Franco Siles

3.    Juanma Rodríguez Serrano

4.    Maria Xose González Fontela

5.    Montse Aldoma Villalba

6.    César Aragón Cao

7.    Raquel García Alonso

8.    Maria Álvarez Claramunt

9.    Jesús Santamaría Sandoval

10. Montse Paredes Trejo

11. Ma Carmen Mendoza Pérez

12. José Peñarroya Diez

13. Tamara Flores Pomares

14. Sanae Baouch Talata

15. Antonio Rodríguez Navas

16. Elvira Campos Soria

17. Maria Isabel Ortega Payero

18. Dimas Sánchez Arroyo

19. Jackeline Criollo Yomayuza

20. Jordi Griera Roig

21. Rosa Herraiz Guardia

22. Javier Castelló Larrauri

23. Aurora Prados Perea

24. José Luís Nvumba Mañana

25. Deborah Zimmerman Mileguir

Suplents

26. José Luís Madueño Alcalde

27. Laia Gómez Facet

28. Maria Teresa Alric Yrigoyen

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local