Eleccions municipals

L'alcaldable de Cunit Jaume Casañas presenta la candidatura d’Impulsem Cunit

Casañas: 'Impulsem Cunit és una confluència de gent de diferents sensibilitats polítiques i de diverses trajectòries polítiques que els uneix la voluntat d’Impulsar Cunit'

Redacció Cunit 08-04-2019 8:46 Lectures 1750
L'alcaldable de Cunit Jaume Casañas presenta la candidatura d’Impulsem Cunit. Impulsem Cunit

L'alcaldable de Cunit Jaume Casañas presenta la candidatura d’Impulsem Cunit. Impulsem Cunit

Aquest diumenge, en una Sala del Casal Municipal plena de gom a gom, s’ha presentat l’equip d’Impulsem Cunit, liderat per l'alcaldable Jaume Casañas, que formarà part de la seva candidatura per les eleccions municipals. El candidat va anar presentant l’equip mentre explicava al públic la seva trajectòria personal, la idea i els orígens del moviment polític d’Impulsem Cunit. Casañas va manifestar la seva voluntat de "no mirar al passat, de no repetir els errors del passat", i que el seu projecte i el seu equip "només pensen en el futur de Cunit, en continuar fent gran el municipi, i convertir-lo en un dels millors indrets del Penedès Marítim".

La candidatura està formada per moltes cares noves, amb poca experiència política, però amb molta energia i ganes d’impulsar Cunit. Jaume Casañas va deixar ben clar que "Impulsem Cunit és una confluència de gent de diferents sensibilitats polítiques i de diverses trajectòries polítiques, els uneix la voluntat d’Impulsar Cunit i que totes les persones de la candidatura han posat Cunit, el poble, per davant de tot".

El projecte d’Impulsem Cunit té "una visió global del municipi, des de les urbanitzacions, als barris i passant pel casc antic, perquè Cunit som tots i totes”. Des d’Impulsem Cunit assenyalen que en breu  explicaran el seu projecte i programa electoral i sobretot, quin és el seu model de poble que defensen: "un model de poble acollidor, atractiu, actiu i sostenible".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres