Eleccions municipals

Carles Martin serà l'alcaldable d'ERC a Calafell

Martin entoma aquest repte per fer un ajuntament amb les portes obertes i les parets de vidre, un ajuntament transparent i obert a tota la ciutadania

Redacció Calafell 08-04-2019 9:36 Lectures 2299
Carles Martin serà l'alcaldable d'ERC a Calafell. ERC

Carles Martin serà l'alcaldable d'ERC a Calafell. ERC

Dissabte 6 d'abril a les 18.30 hores al Centre Cívic Cinema Iris, va tenir lloc l'acte de presentació de Carles Martin, alcaldable d'ERC Calafell per les municipals d'enguany i al qual van assistir més de 150 persones. L'acte va ser presentat per Toni Sisternas, regidor d'ERC de Sant Sadurní d'Anoia, el qual va presentar a Carles Martin i posteriorment al Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.

Carles Martin, en un discurs molt emotiu, va explicar les raons per les quals vol guanyar les eleccions, així com la necessitat de treballar pel municipi i pels calafellencs i calafellenques. Martin entoma aquest repte amb molta il·lusió, emoció, però sobretot amb gran responsabilitat i un dels seus principals objectius és per un ajuntament amb "les portes obertes i les parets de vidre, un ajuntament transparent i obert a tota la ciutadania".

La llista, que és paritària i transversal, està treballant per un programa on els eixos principals siguin la cultura, mobilitat, jovent, ensenyament, comerç, afers socials i l'esport, així com la necessitat de treballar en un hotel d'entitats i treballar per totes i cadascuna d'elles.

Martin també va explicar que "des d'Esquerra Republicana de Catalunya no volem promeses sinó propostes i no amaguem les nostres sigles" i va remarcar "la necessitat de fer una regeneració al partit on no hi hagi deutes polítics ni emocionals".

En la roda de premsa que va tenir lloc el passat 2 d'abril, Carles Martin també va explicar que no faran de crossa de ningú ni donaran cap xec en blanc. Pel que fa a possibles pactes, té molt clar que amb dos partits no arribaria a cap acord però sí que es podria arribar a fer un front sobiranista o un front d'esquerres i que no tancaran la porta a ningú.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No