Eleccions municipals

Ciutadans confirma Erika Quintero com a candidata a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2019 17:31 Lectures 4017
Ciutadans confirma Erika Quintero com a candidata a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú. Ciutadans

Ciutadans confirma Erika Quintero com a candidata a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú. Ciutadans

Ciutadans Vilanova comunica que la direcció nacional del partit ha confirmat a Erika Quintero com a candidata per les pròximes eleccions municipals. Quintero, casada i amb dos fills, advocada en exercici des de l'any 2007, és la responsable de política municipal de Cs Vilanova i afirma que ve "amb molta força per aconseguir el canvi real a Vilanova i la Geltrú".

Així mateix ha expressat que "és necessari aconseguir una gran mobilització en les eleccions municipals i, que si els 9.931 vilanovins que van dipositar la seva confiança en Cs en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya es reafirmen i tornen a votar a Cs, el seu vot pot decidir el canvi que tant es necessita a Vilanova".

Finalment, ha manifestat que "som conscients que treballem pels ciutadans i per a la ciutat, circumstància que sembla que han oblidat altres formacions polítiques".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No