Eleccions municipals

JuntsXCat Vilanova presenta la llista a les municipals encapçalada per Blanca Albà

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-04-2019 18:28 Lectures 6323
JuntsXCat Vilanova presenta la llista a les municipals encapçalada per Blanca Albà. Junts per Vilanova

JuntsXCat Vilanova presenta la llista a les municipals encapçalada per Blanca Albà. Junts per Vilanova

Junts per Catalunya va presentar els tretze primers noms de la seva candidatura a les eleccions municipals, del proper 26 de maig, en un acte que va comptar amb la intervenció del President de la Generalitat, Quim Torra, i del missatge personal del President Carles Puigdemont, enregistrat a la visita que la candidata a alcaldessa de la ciutat, Blanca Albà, va dur a terme fa unes setmanes a Waterloo (Bèlgica). A l’acte també hi va intervenir l’alcaldessa Neus Lloveras, per presentar la faceta política de la cap de llista de la formació.

Per Vilanova i la Geltrú, JuntsXCat presenta una llista renovada i molt diversa, combinada amb l’experiència com a regidora al govern en els darrers dos mandats de l’alcaldable Blanca Albà. La meitat dels seus integrants són persones independents, que provenen de diferents sectors de la societat vilanovina.

El President de la Generalitat, Quim Torra, va cloure l’acte amb un ple a vessar de l’auditori del Neàpolis, aquest passat dimecres 10 d’abril al vespre.  Al llarg de l’acte es varen anar presentant tots els candidats, cadascun va parlar d’una temàtica, es fa fer molt d’èmfasi en l’obra de govern i va apostar-se per nous projectes a la ciutat.

Blanca Albà, actual regidora, encapçala la candidatura, la segueixen l’arquitecte Antoni Palacios, el Patró Major dels pescadors, Jaume Carnicer, el llicenciat en sociologia i cuiner, Quim Llamusí, l’auxiliar d’infermeria, Gemma Arana, el portaveu de Demòcrates a Vilanova, Ciscu Ortega, la directora de l’INS Lluch i Rafecas, Susanna Igual, el cap comarcal de la JNC Garraf, Aleix Ruiz, l’advocada animalista, Laia García, la subalterna de l’INS Manel de Cabanyes, el membre de junta de vehicles clàssics, Miquel Lara, l’estudiant i hereu de la ciutat (2017-18), Jan Butí, i la treballadora de l’administració, Neus Brull.

Llista JuntsXCat Vilanova i la Geltrú. Eleccions Municipals 26 de maig

1. Blanca Albà
2. Antoni Palacios (Independent)
3. Jaume Carnicer (Independent)
4. Quim Llamusí
5. Gemma Arana
6. Ciscu Ortega (Demòcrates)
7. Susanna Igual (Independent)
8. Aleix Ruiz
9. Laia García (Independent)
10. Elàdia Soler (Independent)
11. Miquel Lara (Demòcrates)
12. Jan Butí
13. Neus Brull (Independent)

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No