Eleccions municipals

Junts per Sitges presenta la candidatura que acompanyarà Mònica Gallardo

El teixit associatiu té també una gran presència dins la llista de Junts per Sitges, formada per persones molt vinculades a les entitats sitgetanes

Junts per Sitges presenta la candidatura que acompanyarà Mònica Gallardo. Junts per Sitges

Junts per Sitges presenta la candidatura que acompanyarà Mònica Gallardo. Junts per Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Junts per Sitges va presentar dijous al vespre la seva llista per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, en un acte celebrat als Jardins del Retiro que va aplegar prop de 200 persones. Formada per 10 dones i 11 homes amb experiències i trajectòries professionals diverses, la llista encapçalada per Mònica Gallardo combina "experiència i joventut i beu de sectors econòmics cabdals tradicionalment per Sitges, com ara la cultura, el turisme, l’hoteleria o el comerç, sense oblidar els serveis a les persones. Alhora, obre nous camins amb sensibilitats enfocades cap el medi ambient, els esports o el sector sanitari".

El teixit associatiu té també una gran presència dins la llista de Junts per Sitges, formada per persones molt vinculades a les entitats i les tradicions de la vila. La cap de llista, Mònica Gallardo va definir el grup que l’acompanyarà com a “excel·lents persones provinents de diferents àmbits que treballaran incansablement per aconseguir un fi comú: fer de Sitges un referent”, i es va mostrar orgullosa de presentar-los com “l’equip que sortirà a guanyar les eleccions del 26 de maig. Un grup de dones i homes valents, generosos i il·lusionats que arribaran on calgui per aconseguir que Sitges sigui un poble per a tothom i que atengui a totes les necessitats de la ciutadania”.

1.- Monica Gallardo
2.- Rosa Tubau
3.- Natàlia Matas
4.- Rafel Font
5.- Xavi Egea
6.- Mireia Rossell
7.- Raúl Delgado
8.- Isaac Bielsa
9.- Aleix Almirall
10.- Cristina Mestre
11.- Josep Van Gorkom
12.- Ona Almirall
13.- Ivan Martínez
14.- Tuts Fernández
15.- Juani Ginel
16.- Roser Masdeu
17.- Joan Carles Velasco
18.- Núria Lozada
19.- Manel Haro
20.- Rafael Ferrer
21.- Miquel Forns
Suplents
22.- Carles Garcia
23.- Vinyet Caballé
24.- Lluis Jou
25.- Guiomar Amell

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local