Eleccions generals

Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell i "qualsevol simbologia que inciti a la violència"

El candidat de Cs al Congrés pr Tarragona, Sergio del Campo, recorda que aquest és el quart atac a aquesta seu i afegeix que “no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia”

Redacció Calafell 13-04-2019 19:54 Lectures 2175
Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell. Ciutadans

Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell. Ciutadans

El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, ha lamentat l’atac patit a la seu del partit taronja a Calafell durant aquesta nit i ha condemnat “qualsevol expressió de violència, amenaça o coacció que atempti contra la llibertat d'expressió, opinió i participació de la societat democràtica". “Han aparegut pintades, simbologia nazi i una diana i, a més, han bloquejat la porta d’accés, uns fets que s’han denunciat als Mossos d’Esquadra”, ha detallat del Campo.

El candidat de Ciutadans al Congrés per Tarragona ha recordat que “aquest és el quart atac que pateix la seu de la formació taronja a Calafell i s’afegeix als patits en altres seus com Tarragona, Vila-seca o Mont-roig durant els últims mesos” i ha remarcat que “no retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia”. Del Campo ha assegurat que “no ens callaran, seguirem treballant per una país on es respectin les idees democràtiques i es puguin expressar totes les opinions lliurement”.

Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell Ciutadans condemna l'atac de la seva seu de Calafell
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans