Joventut Nacionalista

Martí Compte i Jan Butí, nous coordinador territorial i rpesident d’assemblea de la JNC Vegueria del Penedès

El vilafranquí Martí Compte i el vilanoví Jan Butí prenen el relleu de l’organització juvenil a la regió

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-04-2019 9:21 Lectures 1958
Martí Compte i Jan Butí, nous coordinador territorial i rpesident d’assemblea de la JNC Vegueria del Penedès. JNC

Martí Compte i Jan Butí, nous coordinador territorial i rpesident d’assemblea de la JNC Vegueria del Penedès. JNC

El vilafranquí, Martí Compte, i el vilanoví, Jan Butí, prenen el relleu de l’organització juvenil a la Vegueria del Penedès després de dos anys de mandat amb el lideratge d’Oriol Bertran com a Coordinador i d’Albert Bonet de President d’Assemblea.

Després del XXè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya, a Reus, corresponia renovar tots els òrgans territorials de l’organització. Després d’un procés de primàries, on es van presentar dues candidatures, l’Assemblea territorial de la Vegueria va decidir atorgar la seva confiança al projecte encapçalat per en Martí Compte i en Jan Butí, amb prop del 80% dels vots. Totes dues parts coincideixen en dir que “existeixen visions diferents de com assolir el mateix objectiu, i és que el Penedès sigui un referent per l’organització i el país”.

Els principals eixos del pla de mandat, de la nova capdavantera penedesenca, es basen en reforçar-se internament, ajudant a créixer als municipis i les comarques; i en aconseguir més presència externa creant discurs propi, utilitzant les xarxes socials d’altaveu. A més, els joves nacionalistes sostenen que “s’ha de posar molt d’èmfasi en les eleccions municipals, i podem afirmar que el Penedès és un territori on es compta amb els joves; de fet, només cal veure les llistes dels diferents municipis del territori”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No