Eleccions municipals

Ciudadans presenta candidatura a l'alcalia d'Olivella i confirma David Fernández com a alcaldable

El candidat diu que el seu objectiu és 'aconseguir que Olivella sigui un exemple per a les petites poblacions amb una seguretat adaptada a les necessitats de la població'

Redacció Olivella 15-04-2019 12:16 Lectures 2184
Ciudadans presentarà candidatura a l'alcalia d'Olivella o confirma David Fernández com a alcaldable. Ciutadans

Ciudadans presentarà candidatura a l'alcalia d'Olivella o confirma David Fernández com a alcaldable. Ciutadans

Ciutadans (Cs) ha confirmat David Fernandez com a candidat a les eleccions municipals. Fernández és funcionari públic i membre de la policia local de Barcelona. El candidat taronja ha destacat que el seu objectiu és fer que Olivella sigui un model en matèria de seguretat ciutadana a la comarca del Garraf. "Volem que el nostre municipi es converteixi en un exemple a seguir i demostrar que no és incompatible ser una població petita amb una seguretat integral i actualitzada, adaptada a les necessitats actuals que demanda la població”, ha explicat Fernández.

L'alcaldable de Cs ha recordat que Ciutadans va ser la força política guanyadora en l'últimes eleccions al Parlament.“El nostre compromís és màxim i volem ser la veu dels habitants d'Olivella”, ha assenyalat el candidat de Cs. I ha destacat que els integrants de la seva candidatura s'esforçaran per a “donar el millor de nosaltres mateixos a Olivella”.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No