Ple municipal

Santa Margarida i els Monjos demana una subvenció del Feder per renovar 700 punts de llum del municipi

El cost del projecte és de 262.007,69€ i es demana el cofinançament del 50%

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 17-04-2019 8:49 Lectures 2214
El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. EIX

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. EIX

El ple de l’Ajuntament va aprovar la sol·licitud d’una subvenció del fons Feder 2019  destinada a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat, il·luminació i senyalització del municipi. L’únic punt de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari i urgent va prosperar amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l’abstenció de PA-CUP.

La renovació d’aquestes instal·lacions, que afectaria setze sectors i un total de 702 punts de llum substituïts per tecnologia LED, ha de permetre la reducció del consum energètic i les emissions de CO2 xifrat en un 64,2%, al mateix temps que implicaria un estalvi en el cost econòmic per al municipi.

El cost del projecte és de 262.007,69€ i es demana el cofinançament del 50% que correspon a 131.003,84€ de subvenció. L’altra meitat l’assumiria la corporació. En aquest sentit, l’execució financera s’hauria de fer en dues anualitats, 2019 i 2020.

Pel que fa als terminis, el procés de licitació i adjudicació se situa entre setembre i octubre del 2019, respectivament, mentre que l’execució es pot fer a partir de novembre d’enguany fins a final del 2020 com a data límit.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans