Ple municipal

Santa Margarida i els Monjos demana una subvenció del Feder per renovar 700 punts de llum del municipi

El cost del projecte és de 262.007,69€ i es demana el cofinançament del 50%

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 17-04-2019 8:49 Lectures 2313
El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. EIX

El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. EIX

El ple de l’Ajuntament va aprovar la sol·licitud d’una subvenció del fons Feder 2019  destinada a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat, il·luminació i senyalització del municipi. L’únic punt de l’ordre del dia d’aquest ple extraordinari i urgent va prosperar amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l’abstenció de PA-CUP.

La renovació d’aquestes instal·lacions, que afectaria setze sectors i un total de 702 punts de llum substituïts per tecnologia LED, ha de permetre la reducció del consum energètic i les emissions de CO2 xifrat en un 64,2%, al mateix temps que implicaria un estalvi en el cost econòmic per al municipi.

El cost del projecte és de 262.007,69€ i es demana el cofinançament del 50% que correspon a 131.003,84€ de subvenció. L’altra meitat l’assumiria la corporació. En aquest sentit, l’execució financera s’hauria de fer en dues anualitats, 2019 i 2020.

Pel que fa als terminis, el procés de licitació i adjudicació se situa entre setembre i octubre del 2019, respectivament, mentre que l’execució es pot fer a partir de novembre d’enguany fins a final del 2020 com a data límit.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament