Eleccions municipals

Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals

Redacció Calafell 17-04-2019 18:18 Lectures 4057
Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals . Amunt Calafell

Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals . Amunt Calafell

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.

La formació política dirigida per Jordi Sánchez Solsona, ha aconseguit que més de 500 persones confiïn en la seva candidatura i li hagin donat suport per poder-se presentar.

A partir d’ara, Amunt Calafell començarà a lluitar per obtenir uns bons resultats a les pròximes eleccions. Aquest model polític és la primera vegada que s’utilitza al municipi. Amunt Calafell demostra que "la consulta i la participació ciutadana són la clau d’una bona governança que, amb la direcció adequada, ha de permetre assolir l’objectiu que Calafell passi a ser un municipi sostenible, potenciant el Patrimoni Històric, l’Educació, la Cultura i la Salut. El compromís amb Calafell és irrenunciable".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres