Eleccions municipals

Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals

Redacció Calafell 17-04-2019 18:18 Lectures 4222
Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals . Amunt Calafell

Amunt Calafell confirma la seva candidatura a les eleccions municipals . Amunt Calafell

Amunt Calafell ha aconseguit superar les 500 firmes de persones degudament empadronades per poder ser una opció viable per a les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.

La formació política dirigida per Jordi Sánchez Solsona, ha aconseguit que més de 500 persones confiïn en la seva candidatura i li hagin donat suport per poder-se presentar.

A partir d’ara, Amunt Calafell començarà a lluitar per obtenir uns bons resultats a les pròximes eleccions. Aquest model polític és la primera vegada que s’utilitza al municipi. Amunt Calafell demostra que "la consulta i la participació ciutadana són la clau d’una bona governança que, amb la direcció adequada, ha de permetre assolir l’objectiu que Calafell passi a ser un municipi sostenible, potenciant el Patrimoni Històric, l’Educació, la Cultura i la Salut. El compromís amb Calafell és irrenunciable".

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres