Eleccions municipals

Lluís Valls tornarà a encapçalar la candidatura socialista a l'alcaldia de Gelida

Valls va anar presentant en ordre invers a la seva posició a la candidatura les 22 persones que la conformen i de les quals, nou es presenten per primera vegada

Redacció Gelida 17-04-2019 18:22 Lectures 4037
Lluís Valls tornarà a encapçalar la candidatura socialista a l'alcaldia de Gelida. PSC

Lluís Valls tornarà a encapçalar la candidatura socialista a l'alcaldia de Gelida. PSC

Aquest passat diumenge, 14 d’abril, amb més de 130 assistents, la Sala d’Actes del Centre Cultural va acollir l’acte de presentació de les persones que formaran part de la candidatura del PSC en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

El candidat, Lluís Valls, va anar presentant en ordre invers a la seva posició a la candidatura a les 22 persones que la conformen i de les quals, nou es presenten per primera vegada. Totes i cadascuna d’elles van intervenir per explicar el que les ha mogut a presentar-se. El denominador comú de les diferents intervencions va ser l’empenta, les inquietuds i les ganes de treballar en un projecte que ha de continuar millorant la qualitat de vida dels gelidencs i gelidenques.

La candidatura, la més nombrosa que ha presentat mai el PSC, està formada per 10 dones i 22 homes i incorpora gent molt jove, un element que Valls va destacar en la seva intervenció. Així mateix va fer avinent que la nombrosa assistència a l’acte i al sopar del candidat que es va celebrar la setmana anterior, amb més de 140 assistents, mostrava la il·lusió que genera aquesta candidatura.   

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament